Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cupla rapida pentru miniexcavator Bobcat 335

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
OR8SD9QI-CD
Out Of stock
Descriere
Aparitia unor zgomote ciudate este un semn ca starea bucselor este deteriorata si necesita inlocuire. Uzura apare in timp, mai repede sau mai tarziu. De asemenea, uzura accentuata apare atunci cand fortezi exploatarile utilajului. Elementele externe mai influenteaza starea bucselor, cum ar fi nisipul, mizeria, apa si sarea, toate acestea reducand durata de viata a unei bucse. O astfel de bucsa cupla rapida Bobcat 335 va actiona corespunzator, dar, mai important, va rezista mult mai mult decat alte astfel de componente din aceeasi gama.

Piesa de schimb propusa de noi intruneste cu succes toate caracteristicile calitatii, atat de necesare unui articol de schimb pentru vehiculul tau. Este o componenta originala Bobcat si credem ca asta spune tot. Pe cat de mica in dimensiuni, pe atat de rezistenta si durabila, ea te intampina in depozitul nostru, la o oferta dintre cele mai bune!

O bucsa cupla rapida Bobcat 335 este o piesa ce rezista!

O astfel de componenta este una de importanta in angrenajul vehiculului tau. Fii, insa, atent! Bucsele se pot ovaliza ca efect al uzurii de-a lungul perioadei de exploatare, in special in conditii de gresare insuficienta sau daca inelele antipraf se deterioreaza si patrund impuritati.

Cele mai bune si fiabile produse la un click distanta!

Ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Aceasta bucsa cupla rapida pentru miniexcavator Bobcat 335 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort!

Trimitem coletele oriunde in tara, in cel mai scurt timp posibil. Iar daca te afli in apropierea depozitului nostru, poti sa ridici pachetul personal. O bucsa cupla rapida Bobcat 335 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe ACN Piese Utilaje.

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice

• 45 x 56 x 39mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura