Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina oprire motor pentru miniexcavator Bobcat 231

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 231
Cod produs
YEBPOAF8-SC
Out Of stock
Descriere
Iti lipseste o bobina oprire motor miniexcavator Bobcat 231? Uita de neajunsul acesta. Piesa se gaseste deja in depozitul nostru si este pregatita pentru comanda ta. La noi se gasesc doar piese originale, toate produse de cele mai cunoscute branduri din lume. Ne intereseaza in primul rand ceea ce te intereseaza si pe tine - calitatea. Lucrarile de calitate se finalizeaza cu utilaje de calitate, iar un utilaj de calitate este compus din piese de calitate. Adica ale noastre.

Ne facem foarte bine temele pentru orele in care tu esti profesorul. Stim aproape la fel de bine ca tine ce cerinte ai, cat de exigent esti si ce greu dai o nota mare. Tragem din greu ca sa fim elevul tau favorit, invatam si punem in practica tot ce ne ceri. Iar tu ne ceri performanta. Invatam si la ora de performanta ne dai un 10. Cand ai un profesor bun, nu poti fi decat un elev bun. Cand el stie ce sa iti ceara, tu stii ce trebuie sa inveti. Iar intr-o zi ne vom depasi profesorul. E satisfactia lui cea mai mare. Multumim domnule partener profesor.

Bobina oprire motor miniexcavator Bobcat 231 alt nume al sigurantei
In orchestra utilajului tau fiecare piesa de schimb are propria sa partitura. Electrovalva este instrumentul care da motorului culoarea “muzicala”. Are responsabilitatea de a comanda sistemul de franare al utilajului. Siguranta in exploatare inseamna o bobina oprire motor perfect functionala.

Daca ai oameni buni langa tine, nu ai griji!
Sfaturile oferite de consultantii nostri sunt absolut gratuite. O facem din tot sufletul. Ei sunt brici, nu ii surprinde nicio intrebare. Stii de la ei in orice moment care sunt piesele de schimb potrivite pentru utilajul tau. Afli de unde vin, ca calitati au si cat de repede iti sosesc. Suna si intreaba.

Orice piesa vei comanda din depozitul nostru nu va ajunge decat insotita de o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Fara indoiala ca si aceasta bobina oprire motor pentru miniexcavator Bobcat 231 cumparata de la noi. Un eventual defect de fabricatie te lasa rece. Stii ca rezolvam noi.

Electrovalva miniexcavator Bobcat 231 ajunge la tine rapid si sigur. Ca si cum ai pocni din degete. Dispunem de toate posibilitatile de livrare posibile. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu un simplu apel sau click utilizand datele din contact.

Suntem un partener care te respecta, asadar avem inclusiv solutia pentru montaj daca tu nu o ai. Iti putem trimite datele de contact ale unui mecanic foarte bun sau ale unui atelier mecanic. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice

• Are trei fire
• Se fixeaza prin cele 2 gauri de 7 mm, aflate la 65 mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura