Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment Bobcat 7001463

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7001463
Cod produs
BYI7OTKN-SC
Out Of stock
Descriere
Primul lucru pe care trebuie sa-l stii despre un rulment Bobcat 7001463 precum cel aflat in depozitul nostru este calitatea. Acesta, ca si orice alta piesa achizitionata de la noi, isi vor face treaba ca si cum ar fi fost acolo de la inceput. Astazi nu mai poti agresa utilajul cu carpeli, nu mai lucreaza nimeni cu cheia franceza sau cu cateva bucati de sarma. Cine alege improvizatia, alege sa piarda in lupta cu competitia. Noi suntem aici ca sa te mentinem in top. Reusim doar impreuna.

Domeniul in care ne desfasuram activitatea este unul extrem de competitiv. Utilajele sunt competitive, lucrarile sunt tot mai complexe, cerintele actorilor de pe piata sunt tot mai ridicate. Noua ne plac incercarile, ne place competitia si ne bucuram ca exista. Inveti de la cei mai buni, te perfectionezi si ajungi printre cei mai buni. Nimic nu merge de la sine daca nu te implici cu toata inteligenta ta, cu tot sufletul. Consultantii nostri sunt pe acest calapod. Iar ei te vor ajuta in orice moment. Fara niciun cost.

Rulment Bobcat 7001463 - rezistent si fiabil, va asigura un rulaj optim utilajului tau!
Atunci cand clientul iti cere rulment Bobcat 7001463 inseamna ca stie ca are nevoie de el pentru utilajul lui. Fiecare piesa are rolul ei in functionarea utilajului. Fara un rulment perfect lubrifiat, utilajul tau va ramane pe loc. De asemenea, mare grija in montarea lui. Si, atentie mecanici, nu-l loviti cu ciocanul.

Ai nevoie de o informatie?
Perfect. Intreaba colegii nostri consultanti. Ei sunt gata sa te ghideze. Sa iti identifice piesa de care ai nevoie, sa iti vorbeasca de calitatea ei. Vei sti de la ei ca este o piesa absolut originala, ca vine din import si e gata de a fi livrata. Comunicarea este temelia relatiei noastre.

Nicio o piesa nu pleaca din depozitul nostru fara o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Suntem alaturi de tine in a preintampina eventualele neplaceri legate de o posibila piesa imperfecta.

Rulment Bobcat 7001463 poate ajunge la tine in ce mod doresti. Poti ridica piesa direct din depozit sau o trimitem cu curierul. Ne ocupam inclusiv de acest lucru. Ajunge oriunde in tara, in circa 24 de ore. Poti afla mai multe utilizand datele din contact.

Indiferent de complexitatea piesei de schimb, noi avem solutia pentru montaj. Daca nu ai mecanic, iti putem trimite noi datele de contact ale unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice
Radial axial
Camasa interioara si role in colivie
Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura