Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit rulment hidromotor Bobcat 324

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
PBUSK9YG-RA
Out Of stock
Descriere
Daca in ciuda eforturilor tale defectiunea vechiului rulment a avut loc, atunci ai nevoie de un astfel de kit rulment hidromotor Bobcat 324 fiindca stii ca este articolul de top care nu dezamageste!
Noi il avem pe stoc, pentru tine! Rulmentii de transmisie finala mentin componentele aliniate si in pozitia corecta, reduc frecarea, transfera sarcinile si reduc uzura suferita de alte piese.

Pentru a face acest lucru eficient, ei trebuie sa fie lubrifiati corespunzator - un lubrifiant contaminat este cauza principala a defectiunii rulmentului.
Daca observi ca unitatea finala face zgomote neobisnuite, vibreaza excesiv sau se supraincalzeste, atunci este posibil sa fie un rulment defect.
Poti preveni deteriorarea prematura a unui rulment reductor mars verificand nivelul uleiului, folosind lubrifiantul corect, necombinand diferite tipuri de lubrifianti si fara a abuza miniexcavatorul tau.

Un kit rulment hidromotor Bobcat 324 este un articol premium!
Recomandarea noastra pentru aceasta piesa se bazeaza chiar pe calitatile si rezistenta articolului prezentat. Acest rulment transmisie finala este o componenta de care utilajul tau are nevoie. Achizitionand aceasta piesa calitativa, compatibila, nu dai gres! Asigura-i doar un montaj ca la carte si o lubrifiere corespunzatoare!

Solutii optime pentru tine!
Pachetele noastre de piese si servicii sunt o oglindire a bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Un kit rulment hidromotor + O-ring pentru miniexcavator Bobcat 324 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este un must have! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate!

Noua ne place sa fim implicati pana la capat, asa ca dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta!
Un kit rulment hidromotor Bobcat 324 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Un montaj realizat la standarde de top iti va prelungi durata de functionare optima a utilajului tau! Renunta la improvizatii si la mesteri neseriosi! Acceseaza servicii de calitate, pentru o afacere care da roade!

Specificatii tehnice
• Radial 16019
• Are si distantier cu oring
• Diametru interior x Diametru exterior x Inaltime (grosime) = 95 x 145 x 16mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura