Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 440CT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 440CT
Cod produs
71NKYXIT-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Case 440CT este piesa pe care o cautai! Cu siguranta vei ramane uimit sa descoperi tona de calitati pe care le are, intocmai ca originalul! Este varianta potrivita si compatibila cu utilajul tau. Vei obtine eficienta maxima si un randament perfect! In pret este inclus si o-ringul care te va ajuta sa etansezi pompa de combustibil de blocul motor. Acesta este fabricat din cauciuc moale foarte usor de modelat pe conturul pompei chiar si cand vremea este rece. Te asteptam sa plasezi o comanda.

O echipa de specialisti in domeniul intretinerii utilajelor va detine experienta si tehnologia necesare pentru a realiza mentenanta flotei tale de utilaje cu profesionalism si in timp cat mai scurt. Pentru a efectua aceasta operatiune, este nevoie de aparatura service specializata, piese de schimb bune si e necesar ca persoana ce desfasoara aceasta activitate sa aiba cunostinte de specialitate in domeniul utilajelor grele. Daca iti doresti un serviciu de mentenanta realizat de experti, atunci ACN Piese Utilaje ar trebui sa fie alegerea ta numarul 1!

Pompa de alimentare Case 440CT - iti vine in ajutor!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

O asemenea pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 440CT vine insotita de toate actele de care ai nevoie! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! O pompa de alimentare Case 440CT este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura