Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa Case 440CT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 440CT
Cod produs
4VOL0C6F-AT
Out Of stock
Descriere
Daca motorul masinariei tale are nevoie de forte proaspete, ai ajuns in locul potrivit! Avem pentru tine o garnitura de chiuloasa Case 440CT excelenta, cu ajutorul caruia isi va recapata vigoarea si va putea da din nou randament maxim. Caci piesa aceasta este super fiabila si rezistenta, va infrunta fara probleme conditiile severe de exploatare si presiunile. Doar este o piesa de calitate superioara, fabricata dintr-un metal special, la cele mai inalte standarde. Performantele sale vor fi de nota zece plus!

Si orice alta problema tehnica ai mai avea, nu ezita sa apelezi la noi pentru solutionarea sa. Avem o sumedenie de piese de schimb impecabile, caci punem calitatea pe primul loc. Mai mult, iti oferim si suport tehnic personalizat, pentru a fi sigur de alegerile pe care le faci. Solutiile sunt la un pas de tine - suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Vei iesi pe plus!

Garnitura de chiuloasa Case 440CT - un ajutor de nadejde!
Functionarea optima a motorului este asigurata de o serie de componente cu functii precise, astfel ca orice semn de uzura aparut la vreuna poate afecta desfasurarea proceselor ce au loc in angrenaj. Aceasta garnitura de chiuloasa Case 440CT contribuie din plin la mentinerea cadrului perfect de functionare a motorului, asigurand etansarea intre blocul motor si chiuloasa. Fiind o zona foarte importanta in cadrul angrenajului, asigura-te ca totul se desfasoara in parametri optimi.

Vrei mai multe informatii? Nimic mai simplu!
Ne poti contacta atat telefonic cat si prin mijloacele online de comunicare pentru a beneficia de consultanta tehnica personalizata. Expertii nostri vor raspunde prompt solicitarilor tale, furnizandu-ti toate informatiile de care ai nevoie. Iti limpezim pe data neclaritatile si iti recomandam cele mai eficiente solutii pentru problemele tehnice cu care te confrunti. Nu-ti mai bate capul! Contacteaza-ne! Mai ales ca nu te costa nimic in plus, consultanta este gratuita!

Garantie
Poti comanda fara grija, pentru aceasta garnitura de chiuloasa pentru miniincarcator Case 440CT ai o garantie de 6 luni de la data facturarii care acopera eventualele defecte de fabricatie. Vei regasi certificatul de garantie si factura in interiorul coletului. Desi nu credem sa ai nevoie de ele, pastreaza-le pentru orice eventualitate.

Livrare
Intelegem perfect urgenta ta! Aceasta garnitura de chiuloasa Case 440CT va porni imediat catre tine. Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda online sau telefonic si ne punem in miscare. De asemenea, daca-ti este la indemana, poti veni chiar tu sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Montaj
Pentru a-ti proteja investitia, dar si pentru a te asigura ca rezultatele vor fi asa cum te astepti, acorda montajului atentia cuvenita. Cel mai bine este sa lasi treaba pe mainile unor profesionisti, caci orice greseala de montaj se va rasfrange asupra performantelor piesei, dar ar putea afecta si alte piese conexe. Ai nevoie de un mecanic in care sa poti avea incredere? Rezolvam de indata, doar sa ne spui!

Specificatii tehnice

1.25mm STD
metal
Original CNH
Trimite mesaj
Din Gura in Gura