Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot pentru tractor Steyr 970

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 970
Cod produs
R0CU3DN8-RA
Out Of stock
Descriere
O camasa rulment pivot Steyr 970 este piesa rezistenta de care vehiculul tau are nevoie! Asigura-te in fiecare moment ca utilajul tau are piese ce beneficiaza de o lubrifiere optima, acorda-le atentie inca de cand sunt montate, pentru fiecare sistem in parte! Procedand in acest mod, lucrezi linistit, iar vehiculul tau va rula perfect, bucurandu-se de piese de schimb noi, de calitate, montate corect!
Vrei sa fii sigur ca utilajul tau se bucura de produse perfect compatibile si ca are parte de cele mai bune piese de schimb ? Nimic mai usor. Depozitul nostru te asteapta cu o gama variata de piese de schimb pentru orice utilaj agricol sau industrial.
Iar una din aceste piese este aceasta camasa rulment, un produs excelent, realizat din materiale de cea mai buna calitate, astfel incat utilajul tau sa fie rasfatat, iar tu sa fii perfect multumit de alegerea facuta.

Alege de aici camasa rulment pivot Steyr 970 - alege calitatea!
Iti recomandam sa alegi acest produs realizat din cele mai durabile materiale, pentru a te asigura de bunul mers al vehiculului tau!
Camasa rulment pivot pentru tractor Steyr 970 se va monta pe puntea fata, fiind o piesa de schimb de care, cu siguranta, vehiculul tau are nevoie!

Sisteme si parti pentru utilaje in fruntea clasamentului!
Achizitiile de piese de schimb sunt o parte importanta a afacerii tale. Articolele achizitionate trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese pe spranceana, iar tu ai nevoie de informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si altele in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

Daca vei achizitiona o asemenea camasa rulment Steyr 970 trebuie sa stii ca piesa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Aceasta camasa rulment pivot Steyr 970 este o piesa perfect compatibila cu utilajul tau. Daca esti decis sa o achizitionezi, poti sa depui o cerere, sau poti sa ne apelezi oricand. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Livram in toata tara, in cel mai scurt timp, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar din depozitul nostru.

Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect! Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau!

Specificatii tehnice
• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura