Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra C90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra C90
Cod produs
H3R5A2PK-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta camasa rulment pivot tractor Valtra C90 este recomandarea noastra pentru tine, pentru ca tu sa te poti bucura, astfel, de o experienta de durata!
Camasa rulment poate fi fabricata dintr-o gama larga de materiale. Noi, insa, iti facem recomandarea de a alege doar dintre piesele realizate din materii prime de top, fiindca astfel vei beneficia de o piesa de schimb cu atat mai rezistenta, mai durabila!

O astfel de camasa rulment poate face fata sarcinilor mari si temperaturilor ridicate si are o rezistenta la uzura incredibil de crescuta. Zona de contact, partea exterioara, cilindrica, are o rezistenta ridicata la socuri. Este compacta, usoara si usor de instalat.
Mai mult, daca ii vei oferi si o lubrifiere constanta si corespunzatoare, angrenajul va functiona perfect, vreme indelungata!

Vehiculul tau functioneaza perfect cu o camasa rulment pivot tractor Valtra C90 rezistenta!
Iti recomandam sa alegi acest produs realizat din cele mai durabile materiale, pentru a te asigura de bunul mers al vehiculului tau!
Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra C90 se va monta pe puntea fata, fiind o piesa de schimb de care, cu siguranta, vehiculul tau are nevoie!

Servicii gratuite la dispozitia ta!
O consultanta gratuita - fiindca produsele achizitionate trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj.

Daca vei achizitiona camasa rulment pivot Valtra C90 trebuie sa stii ca piesa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Ai nevoie de certificari scrise, care sa iti demonstreze, negru pe alb, conformitatea articolelor achizitionate!

Aceasta camasa rulment pivot tractor Valtra C90 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Vei avea parte de o livrare rapida, cu manipularea grijulie a produsului!

Un mester cu pricepere si indemanare, care va monta corect piesa de schimb achizitionata de tine, se va asigura ca lucrul este dus la bun sfarsit si astfel utilajul tau va rula ca uns! Alege un montaj executat ca la carte!

Specificatii tehnice
• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura