Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra T131

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra
Cod produs
OXR06T95-RA
Out Of stock
Descriere
O camasa rulment pivot tractor Valtra T131 este compatibila cu Valtra T131C si cu Valtra T131H si este fiabila, rezistenta si stabila, asa incat tu vei fi convins ca ai facut o alegere grozava achizitionand-o. Iata un produs de incredere, ce te va surprinde in mod placut prin durabilitatea lui! Camasa rulment este o solutie optima care va garanta ca utilajul tau va functiona perfect. Este un produs ce nu inseala asteptarile si care garanteaza buna functionare a utilajului tau.

Exteriorul acestei componente a rulmentului este unul cilindric, iar ea se poate inlocui separat de rulment. Cand cauti o piesa de incredere, de calitate, rezistenta si potrivita pentru utilajul tau, indreapta-ti privirea asupra acestei camasi rulment!
Alaturi de noi vei fi mereu informat si vei avea parte de cele mai bune produse, asa ca, apeleaza-ne chiar acum!

Aceasta camasa rulment pivot tractor Valtra T131 sustine actiunea rulmentului!
Iti recomandam sa alegi acest produs realizat din cele mai durabile materiale, pentru a te asigura de bunul mers al vehiculului tau! Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra T131 se va monta pe puntea fata, fiind o piesa de schimb de care, cu siguranta, vehiculul tau are nevoie!

Serviciile complementare sunt incluse in pachet!
Noi chiar asta propunem: o consultanta gratuita, un acces nelimitat si neingradit la informatii si suport pentru clientii nostri, pas cu pas! Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat!

Achizitionand aceasta camasa rulment pivot Valtra T131 vei primi, alaturi de ea, si toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este un must have! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate!

Aceasta camasa rulment pivot tractor Valtra T131 va ajunge la tine cat ai zice peste! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Noi oferim cele mai rapide si sigure livrari ale produselor ce pleaca din depozitul nostru!

Iti recomandam cu fermitate sa te asiguri ca montajul pieselor de schimb achizitionate este executat corect. Doar in acest fel te vei putea bucura de rezultatele produselor pentru utilajele tale!

Specificatii tehnice

• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura