Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra N123

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra
Cod produs
JDOXULFY-RA
Out Of stock
Descriere
O camasa rulment pivot tractor Valtra N123 este compatibila cu Valtra N123D, cu Valtra N123H3, cu Valtra N123H5 si cu Valtra N123V si este recomandarea specialistilor nostri pentru tine! Pentru ca au constatat ca este una dintre cele mai bune variante din gama sa, una de succes, care va asigura bunul mers al utilajului tau! Iti prezentam un produs care ofera mai multe avantaje, inclusiv costuri mai mici si intretinere mai putina! Aceasta camasa rulment reduce foarte mult zgomotul si vibratiile si are o instalare mai usoara. Este o piesa performanta care asigura o miscare lina, prin alunecare. Daca va fi perfect lubrifiata, aceasta va rezista in timp, protejand intreg angrenajul! Apeleaza-ne chiar acum la oricare dintre numerele de telefon afisate - vei beneficia de consultanta tehnica gratuita!

O camasa rulment pivot tractor Valtra N123 este o piesa stabila si utila!
Iti recomandam sa alegi acest produs realizat din cele mai durabile materiale, pentru a te asigura de bunul mers al vehiculului tau! Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra N123 se va monta pe puntea fata, fiind o piesa de schimb de care, cu siguranta, vehiculul tau are nevoie!

Alaturi de tine, pas cu pas!
Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri ascunse. Oferim o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfecte pentru utilaje.

Achizitionand aceasta camasa rulment pivot Valtra N123 vei primi, alaturi de ea si toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Aceasta camasa rulment pivot tractor Valtra N123 va ajunge la tine iute ca gandul! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!
Livrarea produselor noastre se face corect si rapid! Am ales colaborarea cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte de experiente stresante!

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice
• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura