Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot pentru tractor Steyr M948

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr M948
Cod produs
V1UZO9MS-RA
Out Of stock
Descriere
O camasa rulment pivot Steyr M948 este piesa durabila ce contine o suprafata de sprijin si o componenta de imperechere, iar rolul sau este pur si simplu de a proteja rulmentul ce preia greutatea utilajului si o transfera catre roti. Pentru ca tu sa fii perfect increzator, alege aceasta camasa rulment de top!
Doar asa vei stii sigur ca ai ales o piesa de schimb premium, ce indeplineste exigentele in materie de fiabilitate, durabilitate si performanta si iti asigura functionarea impecabila a utilajului tau.
Aceasta camasa rulment este raspunsul optim pentru nevoile tale si ale utilajului tau. Asa ca nu mai astepta, vino in depozitul nostru si convinge-te singur.
Te asteptam sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate!

Camasa rulment pivot Steyr M948 - piesa de calitate, perfecta pentru tractorul tau!
Iti recomandam sa alegi acest produs realizat din cele mai durabile materiale, pentru a te asigura de bunul mers al vehiculului tau!
Camasa rulment pivot pentru tractor Steyr M948 se va monta pe puntea fata, fiind o piesa de schimb de care, cu siguranta, vehiculul tau are nevoie!

Servicii complexe la dispozitia ta!
Achizitiile de piese de schimb sunt o parte importanta a afacerii tale. Articolele achizitionate trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese pe spranceana, iar tu ai nevoie de informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si altele in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

Daca vei achizitiona o camasa rulment Steyr M948 trebuie sa stii ca piesa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Aceasta camasa rulment pivot Steyr M948 este o piesa perfect compatibila cu utilajul tau. Daca esti decis sa o achizitionezi, poti sa depui o cerere, sau poti sa ne apelezi oricand.
Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Livram in toata tara, in cel mai scurt timp, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar din depozitul nostru.

Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect! Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau!

Specificatii tehnice
• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura