Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot pentru tractor Steyr 955

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 955
Cod produs
Q1DWNOMV-RA
Out Of stock
Descriere
O astfel de camasa rulment pivot Steyr 955 este o piesa de uzura vitala pentru utilajul tau! Motoarele noi, din fabrica, cu sisteme de rulmenti, sunt intotdeauna lubrifiate corespunzator. Deoarece este in esenta un sistem inchis, nu exista nicio sansa ca uleiul sa se scurga in timpul transportului sau al instalarii. In cazul sistemelor care beneficiaza de intretinere, schimb, sau revizie, este intotdeauna o idee buna sa fie verificata starea de lubrifiere! Stim ca esti un om pretentios, care apreciaza calitatea si lucrul bine facut. Si stim ca asta e adevarat mai ales in ceea ce priveste piesele de schimb pentru utilajele tale, pentru ca de ele depinde succesul tau.
O astfel de piesa calitativa este si aceasta camasa rulment, un produs de top, realizat din materiale extrem de rezistente, la cele mai inalte standarde de calitate, astfel incat utilajul tau sa functioneze impecabil, iar tu sa fii sigur ca afacerea ta va fi la fel de profitabila!

Alege camasa rulment pivot Steyr 955 si utilajul tau ruleaza perfect!
Iti recomandam sa alegi acest produs realizat din cele mai durabile materiale, pentru a te asigura de bunul mers al vehiculului tau!
Camasa rulment pivot pentru tractor Steyr 955 se va monta pe puntea fata, fiind o piesa de schimb de care, cu siguranta, vehiculul tau are nevoie!

Piesele de schimb pentru utilaje fac toata diferenta!
Achizitiile de piese de schimb sunt o parte importanta a afacerii tale. Articolele achizitionate trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese pe spranceana, iar tu ai nevoie de informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj.
La noi, toate acestea si altele in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

Daca vei achizitiona o camasa rulment Steyr 955 trebuie sa stii ca piesa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Aceasta camasa rulment pivot Steyr 955 este o piesa perfect compatibila cu utilajul tau. Daca esti decis sa o achizitionezi, poti sa depui o cerere, sau poti sa ne apelezi oricand. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Livram in toata tara, in cel mai scurt timp, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar din depozitul nostru.

Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect! Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau!

Specificatii tehnice

• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura