Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra 555

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 555
Cod produs
PORH3DX5-RA
Out Of stock
Descriere
O camasa rulment pivot tractor Valtra 555 este piesa de incredere care ajuta la buna functionare a unui asemenea rulment. Cum face asta? Camasa rulment este „invelisul” rulmentului, acea parte exterioara, cilindrica, fara de care rulmentul s-ar deteriora rapid. Ea asigura acea miscare prin alunecare, cu conditia unei lubrifieri optime.
Te asteapta pe rafturi! Nu singura, ci alaturi de mii si mii de alte piese! Viziteaza depozitul nostru, fie online, fie fizic, si descopera oportunitatea unui parteneriat avantajos!

Pentru ca alegand sa cumperi de la noi, vei stii sigur ca ai ales o piesa de schimb premium, ce indeplineste toate cerintele in materie de fiabilitate, durabilitate si performanta si asigura functionarea impecabila a utilajului tau, mult timp de acum incolo. Asa ca noi te asteptam in depozitul nostru, indrumandu-te sa faci alegerea potrivita. Apeleaza-ne chiar acum!

Camasa rulment pivot tractor Valtra 555 este produsul de top!
Iti recomandam sa alegi acest produs realizat din cele mai durabile materiale, pentru a te asigura de bunul mers al vehiculului tau! Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra 555 se va monta pe puntea fata, fiind o piesa de schimb de care, cu siguranta, vehiculul tau are nevoie!

Consultanta gratuita - un privilegiu de a fi informat!
Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri aditionale. Pentru noi, faptul ca oferim o consultanta gratuita ne propune ca fiind prietenii de incredere ai pieselor de schimb pentru utilaje.

Este important pentru tine sa fii mereu asigurat! Cum? De exemplu, daca vei achizitiona camasa rulment pivot Valtra 555 trebuie sa stii ca piesa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Aceasta camasa rulment pivot tractor Valtra 555 este o alegere perfecta pentru utilajul tau. Daca esti hotarat sa o achizitionezi, sau daca ai nevoie de extra informatii, ne poti apela oricand. Dar vrem sa te asiguram ca livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp! Ai posibilitatea si sa depui o cerere, iar noi vom fi prompti, ca de fiecare data!

Montajul corect realizat face toata diferenta! De ce sa pierzi timp pretios, tinandu-ti utilajul din reparatie in reparatie? De ce sa te coste mai mult decat trebuie? De ce sa ai parte de atata stres? Afla care sunt meseriasii de incredere din zona ta si apeleaza la serviciile lor!

Specificatii tehnice
• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura