Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra M130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra M130
Cod produs
5HJRAUKY-RA
Out Of stock
Descriere
O camasa rulment pivot tractor Valtra M130 este o piesa durabila, realizata din cele mai bune materiale! Si ea este raspunsul cautarilor tale! Camasa rulment e partenera de incredere a rulmentului insusi. Cei doi fac echipa buna, doar impreuna! Aceasta faciliteaza miscarea prin alunecare, fara a mai fi exercitata extra forta de frecare asupra rulmentului. Componenta aceasta reduce vibratiile si zgomotul prin absorbtia frecarii, iar tu nu va trebui sa te preocupi decat ca piesa de schimb sa fie lubrifiata corespunzator.
Stim cat de important este pentru tine sa ai la dispozitie articole in care iti poti pune sperantele si increderea si de aceea suntem tot timpul alaturi de tine, nu numai cu produse premium, dar si cu o gama larga de servicii conexe.

Aceasta camasa rulment pivot tractor Valtra M130 rezista...si rezista!
Iti recomandam sa alegi acest produs realizat din cele mai durabile materiale, pentru a te asigura de bunul mers al vehiculului tau! Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra M130 se va monta pe puntea fata, fiind o piesa de schimb de care, cu siguranta, vehiculul tau are nevoie!

Produse premium pentru viitorul tau!
Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri ascunse. Oferim o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfecte pentru utilaje.

Achizitionand aceasta camasa rulment pivot Valtra M130 vei primi, alaturi de ea si toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Aceasta camasa rulment pivot tractor Valtra M130 va ajunge la tine iute ca gandul! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Livrarea produselor noastre se face corect si rapid! Am ales colaborarea cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte de experiente stresante!

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice

• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura