Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Element pompa injectie pentru miniincarcator Bobcat 443

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 443
Cod produs
CAK4H7TI-RE
Out Of stock
Descriere
Acest element pompa injectie miniincarcator Bobcat 443 este disponibil, oricand, la noi in depozit! Pentru a functiona la capacitatea sa maxima, utilajul are nevoie de piese de schimb rezistente care sa-l sustina, pe tot parcursul activitatilor.
Zilnic, acesta este supus unui volum de munca intens care in timp ii poate crea anumite probleme. Cu cat piesele de schimb sunt mai calitative, cu atat acesta va munci neintrerupt. Ofera-i sansa de a se face remarcat, echipandu-l cu piese de schimb desavarsite!

Esti pasionat de domeniul utilajelor si al pieselor de schimb? Bine ai venit pe la noi, in universul utilajelor! Alaturi de noi, vei avea parte de o experienta placuta. Fiecare piesa de schimb ascunde secrete, fiind invaluite intr-o alura de mister.
Ai intrebari? Avem raspunsuri pentru toate intrebarile tale! Iti oferim atat informatii utile cu privire la piesele de schimb, cat si solutii practice si rapide pentru problemele cu care te poti confrunta pe parcurs!

Povestea succesului incepe cu produse de inalta calitate!
Fiecare piesa de schimb din componenta utilajului tau a fost gandita pentru a rezolva o anumita problema. Motiv pentru care fiecare dintre ele este diferita, avand o responsabilitate aparte.
Acest element pompa injectie miniincarcator Bobcat 443 contribuie la presiunea pompei de injectie. Datorita lui, combustibilul pleaca catre injectoare, asigurand un flux favorabil.

Beneficii peste beneficii si serviciul de consultanta gratuit
Indiferent in ce situatie te afli, noi suntem pregatiti sa-ti sarim in ajutor! Asemenea unor supereroi, iti suntem alaturi pe tot parcursul activitatilor tale. Serviciul nostru gratuit de consultanta vine la pachet cu o serie de beneficii de care nu ai mai auzit pana acum, si anume: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului oricand si oriunde. Tu doar trebuie sa ne contactezi!

Un astfel de element pompa injectie pentru miniincarcator Bobcat 443 dispune de 6 luni de garantie, ce vizeaza defectiunile din fabrica. Rar, ne-am ciocnit de acest tip de probleme, dar este important sa stii toate detaliile.

Livram cu drag! Pasii pentru a comanda acest element pompa injectie miniincarcator Bobcat 443 sunt simpli. Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu este de partea ta, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului.

Pentru a monta o piesa de schimb, este important sa apelezi la specialistii din domeniu. De ce? Pentru ca au existat numeroase situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza unor amatori. In plus, exista si posibilitatea de a ne contacta. Echipa noastra de mecanici este foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• Lungime = 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura