Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Element pompa injectie pentru miniincarcator Bobcat 553

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 553
Cod produs
OZ8VYPSR-RE
Out Of stock
Descriere
Acest element pompa injectie miniincarcator Bobcat 553 este noua vedeta din depozitul nostru! Fiecare piesa de schimb din componenta utilajului tau a fost gandita pentru a rezolva o anumita problema. Rolul acestora este complet diferit, contribuind, impreuna, la functionarea eficienta a utilajului.
Aceasta piesa de schimb face parte din categoria pieselor pentru motor, punandu-si amprenta asupra presiunii pompei de injectie. Cu siguranta ai nevoie de el pentru utilajul tau! Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Problemele se tin scai de utilajul tau? Noi suntem de parere ca a venit timpul pentru o vizita la „doctor”. Utilajul tau este supus unui volum de munca intens, zilnic. Motiv pentru care, in timp, pot aparea mici impedimente. Solutii exista, cu sutele! Programeaza revizii, constante, pentru utilajul tau si verifica, cu atentie, fiecare piesa de schimb inainte de inceperea activitatilor. Astfel, o sa poti evita aparitia unor situatii nefavorabile!
Oricand, iti suntem si noi alaturi!

Esti pregatit de o calatorie in lumea noastra tehnica?
Piesele de schimb sunt unice! Fiecare este responsabila de un anumit segment, in ceea ce priveste buna functionare a utilajului.
Datorita unui element pompa injectie miniincarcator Bobcat 553 combustibilul pleaca catre injectoare, asigurand un flux favorabil.

Serviciul gratuit de consultanta
O super echipa, gata sa-ti sara in ajutor oricand si oriunde? Da, astia suntem noi! Inca de la inceput, ne-am gandit sa infiintam serviciul de consultanta gratuit, prin intermediul caruia tu vei avea parte de beneficii pe care nu le-ai mai intalnit pana acum.
Astfel, alaturi de noi vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului. Nu conteaza in ce colt al tarii te afli! Stim sa ajungem pana la tine!

Acest element pompa injectie pentru miniincarcator Bobcat 553 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Se aplica in cazul defectiunilor din fabrica.

Pentru a comanda aceasta piesa de schimb fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru. Dupa plasarea comenzii si pregatirea amanuntita a coletului, acest element pompa injectie miniincarcator Bobcat 553 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu este de partea ta, ne poti face o vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti! Ne cunoastem, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de schimb.

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces migalos. Nu-ti lasa utilajul pe mainile amatorilor! Sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. In plus, ne poti contacta intrucat avem o echipa foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• Lungime = 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura