Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Element pompa injectie pentru miniexcavator Bobcat 220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 220
Cod produs
BVD5SHG8-RE
Out Of stock
Descriere
Cauti un element pompa injectie miniexcavator Bobcat 220 si nu stii unde il poti gasi? Aceasta te asteapta nerabdator in depozitul nostru! Fiind puntea de legatura dintre combustil si injectoare, aceasta piesa de schimb asigura un flux favorabil intre cele doua. Cu siguranta ai nevoie de aceasta piesa de schimb pentru utilajul tau. Pe rafturile din depozitul nostru se ascund mii de piese, toate la o calitate superioara! Pentru a face cea mai buna alegere pentru utilajul tau, este musai sa ne contactezi.

Optimismul este cheia succesului! Problemele pot plana asupra afacerii tale oricand si oriunde! Insa este important sa nu le lasi sa-ti afecteze starea de spirit si afacerea. Pentru orice problema exista si o solutie. Noi suntem aici, pregatiti sa te ajutam! Avem o echipa pregatita sa identifice rapid solutii potrivite situatiei cu care te confrunti! Apeleaza-ne cu incredere!

Adauga plusvaloare utilajului tau, cu piesele noastre de schimb!
Fiecare piesa de schimb din componenta utilajului tau a fost gandita pentru a rezolva o anumita problema. Motiv pentru care fiecare dintre ele este diferita, avand o responsabilitate aparte.
Acest element pompa injectie miniexcavator Bobcat 220 contribuie la o buna presiune a pompei de injectie.

Beneficii peste beneficii si serviciul de consultanta gratuit
Indiferent in ce situatie te afli, noi suntem pregatiti sa-ti sarim in ajutor! Asemenea unor supereroi, iti suntem alaturi pe tot parcursul activitatilor tale.
Serviciul nostru gratuit de consultanta vine la pachet cu o serie de beneficii de care nu ai mai auzit pana acum, si anume: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului oricand si oriunde. Tu doar trebuie sa ne contactezi!

Un astfel de element pompa injectie pentru miniexcavator Bobcat 220 dispune de 6 luni de garantie, ce vizeaza defectiunile din fabrica. Rar, ne-am ciocnit de acest tip de probleme, dar este important sa stii toate detaliile.

Livram cu drag! Pasii pentru a comanda acest element pompa injectie miniexcavator Bobcat 220 sunt simpli. Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu este de partea ta, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului.

Pentru a monta o piesa de schimb, este important sa apelezi la specialistii din domeniu. De ce? Pentru ca au existat numeroase situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza unor amatori.
In plus, exista si posibilitatea de a ne contacta. Echipa noastra de mecanici este foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• Lungime = 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura