Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Element pompa injectie Bobcat 6598989

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6598989
Cod produs
FPE53I0X-RE
Out Of stock
Descriere
Acest element pompa injectie Bobcat 6598989 este disponibil, oricand, in depozitul nostru! O piesa de schimb cu o poveste aparte, ce este pregatita sa contribuie semnificativ la functionarea eficienta a utilajului pe care il detii. A fost prelucrata cu dibacie si tratata termic pentru a rezista la exploatare intensa. Cand vine vorba de utilajul tau, orienteaza-te catre piese de schimb la o calitate superioara! In depozitul nostru, vei gasi, intotdeauna, doar ceea ce este mai bun!

Intretinerea corespunzatoare a pieselor de schimb te poate salva din multe situatii neplacute! Cu cat esti mai precaut, cu atat vei putea sa te feresti de obstacolele care apar pe parcurs. Verifica, cu atentie, fiecare piesa de schimb inainte de inceperea oricarei activitati. Astfel, vei sti de unde poate debuta o posibila problema. Mai mult, iti suntem alaturi oricand si oriunde! Contacteaza-ne atunci cand problemele nu-ti dau pace!

Avem produse concepute pentru performanta!
Fiecare piesa de schimb din componenta utilajului tau a fost gandita pentru a rezolva o anumita problema. Motiv pentru care fiecare dintre ele este diferita, avand o responsabilitate aparte.
Acest element pompa injectie Bobcat 6598989 contribuie la presiunea pompei de injectie. Datorita lui, combustibilul pleaca catre injectoare, asigurand un flux favorabil.

Beneficii peste beneficii si serviciul de consultanta gratuit
Indiferent in ce situatie te afli, noi suntem pregatiti sa-ti sarim in ajutor! Asemenea unor supereroi, iti suntem alaturi pe tot parcursul activitatilor tale.
Serviciul nostru gratuit de consultanta vine la pachet cu o serie de beneficii de care nu ai mai auzit pana acum, si anume: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului oricand si oriunde. Tu doar trebuie sa ne contactezi!

Un astfel de element pompa injectie Bobcat 6598989 dispune de 6 luni de garantie, ce vizeaza defectiunile din fabrica. Rar, ne-am ciocnit de acest tip de probleme, dar este important sa stii toate detaliile.

Livram cu drag! Pasii pentru a comanda acest element pompa injectie Bobcat 6598989 sunt simpli. Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu este de partea ta, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului.

Pentru a monta o piesa de schimb, este important sa apelezi la specialistii din domeniu. De ce? Pentru ca au existat numeroase situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza unor amatori.
In plus, exista si posibilitatea de a ne contacta. Echipa noastra de mecanici este foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• Lungime = 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura