Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de injectie Delphi 8923A390

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Delphi 8923A390
Descriere
Ai nevoie de o pompa de injectie noua, cat de repede? Profita atunci de oferta noastra! Aceasta pompa de injectie Delphi 8923A390 este fabricata din materiale de inalta calitate, fiind varianta care inlocuieste cu succes vechiul model produs in Anglia, de catre firma Lucas - CAV.
Produsul este disponibil pe baza de comanda. E de ajuns sa ne contactezi si poti selecta optiunea care te avantajeaza:
- produs nou cu garantie de 1 an
- produs reconditionat in fabrica producatoare, la un pret considerabil mai mic, dar cu piesa veche la schimb

Cere acum o oferta pentru aceasta pompa de injectie Delphi 8923A390 si afla toate detaliile!
Acceseaza si tu platforma noastra cu produse pentru utilaje! Vei intalni tot ce ai nevoie pentru remedierea defectiunilor, indiferent ce model de utilaj conduci! Vei fi insotit de catre angajatii nostri pe tot parcursul! Ei sunt gata sa actioneze pentru tine in cel mai scurt timp!

In vederea constatarii defectiunilor aparute la pompa de injectie, apeleaza cu incredere la echipa noastra de specialisti, pentru a te consilia in vederea achizitionarii pieselor necesare remedierii acestora.
Pentru o functionare corespunzatoare a produsului, expertii nostri recomanda si inlocuirea filtrelor motorului.

Asteptam sa ne contactezi, online sau telefonic, si sa ne comunici optiunea pe care o preferi. Inainte de a plasa comanda, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita din partea unuia dintre angajatii nostri, la alegerea componentelor care te intereseaza.

O asemenea pompa de injectie Delphi 8923A390 poate fi ridicata personal de la sediul firmei sau poate fi livrata oriunde in tara, prin serviciile de curierat rapid, plata finala fiind efectuata dupa receptionarea produsului.

Pentru a beneficia de reparatia echipamentului pe termen lung, nu doar calitatea pieselor conteaza, ci si manopera. De aceea, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate interveni asupra utilajului la punctul de lucru al acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Cod produs: QYAC41RS-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura