Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Element pompa injectie pentru miniexcavator Bobcat 320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 320
Cod produs
BK30PUZO-RE
Out Of stock
Descriere
Acest element pompa injectie miniexcavator Bobcat 320 abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii! Fiecare piesa de schimb din componenta utilajului este inzestrata cu propria magie, punandu-si amprenta asupra functionarii eficiente a acestuia. In timpul unei activitati, piesele de schimb formeaza o echipa, sustinandu-se reciproc. Acestea ii confera utilajului acea doza de energie pentru a face fata oricarei provocari. Tocmai din acest motiv, este important sa-i oferi utilajului piese de schimb performante, care sa faca fata volumului de munca intens.

Deoarece nevoile tale constituie o prioritate pentru noi, ne imbunatatim zilnic serviciile. La baza oricarui parteneriat de succes se afla o comunicare deschisa si transparenta. Inca de la inceput, ne-am orientat catre furnizori de incredere care sa ne ofere doar piese de schimb la o calitate superioara. Depozitul nostru gazduieste mii de piese de schimb. Avem tot ceea ce ii trebuie utilajului tau!

Te indrumam cu entuziasm, indiferent de problema!
Fiecare piesa de schimb din componenta utilajalui tau a fost gandita pentru a rezolva o anumita problema. Motiv pentru care fiecare dintre ele este diferita, avand o responsabilitate aparte.
Acest element pompa injectie miniexcavator Bobcat 320 contribuie la presiunea pompei de injectie. Datorita lui, combustibilul pleaca catre injectoare, asigurand un flux favorabil.

Beneficii peste beneficii si serviciul de consultanta gratuit
Indiferent in ce situatie te afli, noi suntem pregatiti sa-ti sarim in ajutor! Asemenea unor supereroi, iti suntem alaturi pe tot parcursul activitatilor tale. Serviciul nostru gratuit de consultanta vine la pachet cu o serie de beneficii de care nu ai mai auzit pana acum, si anume: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului oricand si oriunde. Tu doar trebuie sa ne contactezi!

Un astfel de element pompa injectie pentru miniexcavator Bobcat 320 dispune de 6 luni de garantie, ce vizeaza defectiunile din fabrica. Rar, ne-am ciocnit de acest tip de probleme, dar este important sa stii toate detaliile.

Livram cu drag! Pasii pentru a comanda acest element pompa injectie miniexcavator Bobcat 320 sunt simpli. Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu este de partea ta, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului.

Pentru a monta o piesa de schimb, este important sa apelezi la specialistii din domeniu. De ce? Pentru ca au existat numeroase situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza unor amatori.
In plus, exista si posibilitatea de a ne contacta. Echipa noastra de mecanici este foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• Lungime = 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura