Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator pentru miniincarcator Bobcat 443

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
9HFTU04B-SC
Out Of stock
Descriere
Alternator miniincarcator Bobcat 443 se gaseste la orice ora in depozitul nostru. Detinem doar piese originale, certificate, produse de cele mai cunoscute branduri din lume. Noi iti aducem piesa de la producatori de calitate, o expediem  operativ si asiguram consultanta de calitate.  Cuvantul care ne defineste este seriozitatea. Lucrurile in businessul tau necesita termene care trebuie indeplinite, beneficiari care trebuie deserviti, competitite in care trebuie sa iti pastrezi renumele.

Compania noastra este partenerul de care ai nevoie.

Suntem la curent cu specificul activitatii tale, ne informam permanent in legatura cu problemele care pot aparea in timpul lucrului cu utilajul si incercam sa tinem aproape. Avem o echipa tanara, instruita si proactiva, gata sa iti sara in ajutor. Liniile noastre de contact sunt deschise permanent. Ne poti scrie, ne poti suna, ne poti contacta direct la depozit. Suntem conectati nonstop la cerintele tale. In plus, colaboram cu specialisti in mecanica din toata tara. Acestia iti pot asigura asistenta tehnica pentru efectuarea reparatiei.

Alternator miniincarcator Bobcat 443 este deja pe drum!
Un mecanic ti-ar spune ca acest alternator pentru miniincarcator Bobcat 443 este o piesa relativ neimportanta, dar ea are un rol esential in functionarea utilajului. Alternatorul transforma energia mecanica de la motor in curent electric si furnizeaza curentul pentru consumatorii utilajului si pentru incarcarea acumulatorului. Partile componente ale alternatorului preiau curentul alternativ si-l transforma in curent continuu. Este un echipament compact cu dimensiuni relativ reduse si alcatuire relativ simpla.

Ce trebuie sa faci?
Cel mai simplu lucru - ne contactezi pe noi. Echipa noastra de consultanti este in priza pentru tine non stop. Ei stiu ce piesa iti trebuie, sunt instruiti sa iti recomande ce e mai bun, mai fiabil, mai performant.
Scrie-ne, suna-ne si problema ta este rezolvata.

Pentru noi parteneriatul cu tine nu este un simplu act de vanzare - cumparare. Suntem atenti la tot ce se intampla din momentul in care ne-ai solicitat si pana cand utilajul tau isi reia lucrul la capacitatea maxima. Daca se intampla ca piesa sa aiba un defect de fabricatie, esti acoperit. Pentru ca iti oferim o garantie de 6 luni.

La noi totul se intampla in timp real. Ne-ai solicitat azi? Ok, maine acest alternator miniincarcator Bobcat 443 e la tine. Sau il poti ridica direct din depozit. Ne gasesti utilizand datele din contact.

Suntem constienti ca nu e suficient sa-ti livram piesa. Ai nevoie de un montaj corect. Iti recomandam sa apelezi la un profesionist sau la un atelier mecanic. Desigur, la cerere iti putem recomanda noi un mecanic bun din raza localitatii unde se desfasoara activitatea ta. Noi lucram doar cu mecanici buni.

Specificatii tehnice
Mufa mama cu 2 pini
Diametru ax - 17mm
Diametru interior - 9.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura