Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator Bobcat 6678205

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6678205
Cod produs
F4B0TP2X-RE
Out Of stock
Descriere
Acest alternator Bobcat 6678205 este prezent, oricand, in depozitul nostru! Asemenea tuturor pieselor noastre de schimb, si acest alternator da dovada de o calitate la nivel inalt. Datorita materialelor ce au fost folosite in prelucrarea sa, aceasta piesa de schimb va rezista temeinic alaturi de utilajul tau. Stim ca iti doresti ca utilajul tau sa functioneze la capacitate maxima! Ei bine, ofera-i piesele de schimb potrivite, iar acesta va cuceri lumea alaturi de tine. La noi, vei gasi doar ceea ce este mai bun!

De la un sfat prietenesc, pana la o solutie eficienta si rapida, echipa noastra este foarte bine pregatita si dornica sa te ajute. Tocmai din acest motiv, nu trebuie sa eziti atunci cand doresti sa ne contactezi. Te vom ajuta sa identifici solutiile potrivite pentru toate situatiile neplacute cu care te confrunti. Desi problemele pot plana asupra activitatii tale, oricand si oriunde, este important sa nu le permiti sa-ti afecteze starea de spirit. Optimismul este cheia succesului!

Acest alternator Bobcat 6678205 reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul tau!
Piesele de schimb sunt parte componenta a utilajului! Acestea, prin intermediul responsabilitatilor cu care au fost inzestrate, contribuie la buna functionare a utilajului. Un astfel de alternator Bobcat 6678205 are rolul de a transforma energia mecanica, pe care o furnizeaza motorul, in energie electrica. Acesta reprezinta o sursa de energie pentru diferiti consumatori ai vehiculului, si anume: sistemul audio, sistemul de climatizare, claxonul, stergatoarele, etc.

Alaturi de o super echipa, totul devine posibil!
Prin intermediul serviciului gratuit de consultanta, iti suntem alaturi, pe tot parcursul activitatilor tale. Tinem la fiecare client ce a ales sa ne „treaca pragul”, motiv pentru care, inca de la inceput, ne-am gandit la infiintarea acestui serviciu de consultanta. Astfel, alaturi de noi, vei beneficia de:
• O identificare corecta
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului, indiferent, in ce colt al tarii te afli.
Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

Acest alternator Bobcat 6678205 vine, la pachet, alaturi de toate actele necesare. Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Pasii pentru a comanda acest alternator Bobcat 6678205 sunt simpli! Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Intrucat stim cat de important este timpul pentru tine, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru. Acesta se afla in apropierea Bucurestiului! Tu alegi!

In general, montarea unei piese de schimb reprezinta un proces migalos. Apeleaza doar la specialistii din domeniu! Acestia vor sti, exact, cum sa manevreze piesa de schimb. Au existat fel de fel de situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur, din cauza unor amatori. Fii precaut!

Specificatii tehnice
• O prindere
• O mufa cu 2 pini
• Diametru fulie: 83mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura