Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator Bobcat 6690593

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6690593
Cod produs
KBQ2J43T-RE
Out Of stock
Descriere
Este oficial! Ai nevoie de acest alternator Bobcat 6690593 pentru utilajul pe care il detii! Piesele noastre de schimb abia asteapta sa demonstreze de ce sunt capabile. Intrucat au fost fabricate intr-un cadru modern, in cele mai bune conditii, acestea sunt pregatite sa reziste la exploatare intensa. Cu astfel de piese de schimb, utilajul tau va munci sanatos si fericit, iar tu iti vei putea planifica activitatile, lipsit de griji si de stres. Nu-ti mai irosi timpul, banii si energia cu piese de schimb nepotrivite. Alege-le pe cele mai bune!

Piesele de schimb nu au fost facute sa reziste o vesnicie. Cu cat ai mai multa grija de starea lor de sanatate, cu atat vei reusi sa le prelungesti durata de viata. Asa cum sugereaza si producatorul, trebuie sa le oferi, acestora, o intretinere corespunzatoare. Este indicat sa le verifici, inainte de inceperea programului de munca. Astfel, vei avea siguranta ca totul functioneaza asa cum ar trebui. Daca intampini dificultati, contacteaza-ne, fara griji!

Rezistenta acestui alternator Bobcat 6690593 este de necontestat!
Piesele de schimb sunt parte componenta a utilajului! Acestea, prin intermediul responsabilitatilor cu care au fost inzestrate, contribuie la buna functionare a utilajului. Un astfel de alternator Bobcat 6690593 are rolul de a transforma energia mecanica, pe care o furnizeaza motorul, in energie electrica. Acesta reprezinta o sursa de energie pentru diferiti consumatori ai vehiculului, si anume: sistemul audio, sistemul de climatizare, claxonul, stergatoarele, etc.

Alaturi de o super echipa, totul devine posibil!
Prin intermediul serviciului gratuit de consultanta, iti suntem alaturi, pe tot parcursul activitatilor tale. Tinem la fiecare client ce a ales sa ne „treaca pragul”, motiv pentru care, inca de la inceput, ne-am gandit la infiintarea acestui serviciu de consultanta. Astfel, alaturi de noi, vei beneficia de:
• O identificare corecta
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului, indiferent, in ce colt al tarii te afli.
Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

Acest alternator Bobcat 6690593 vine, la pachet, alaturi de toate actele necesare. Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Pasii pentru a comanda acest alternator Bobcat 6690593 sunt simpli! Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Intrucat stim cat de important este timpul pentru tine, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru. Acesta se afla in apropierea Bucurestiului! Tu alegi!

In general, montarea unei piese de schimb reprezinta un proces migalos. Apeleaza doar la specialistii din domeniu! Acestia vor sti, exact, cum sa manevreze piesa de schimb. Au existat fel de fel de situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur, din cauza unor amatori. Fii precaut!

Specificatii tehnice
• O prindere
• O mufa cu 2 pini
• Diametru fulie: 83mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura