Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat T630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T630
Cod produs
HUI2LQNX-RE
Out Of stock
Descriere
Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat T630 este noua vedeta din depozitul nostru! Intervenim putin peste momentul sau de glorie, pentru a-ti comunica mai multe detalii despre acesta. Aceasta piesa de schimb vine insotita de o poveste diferita, avand si ea un rol anume in viata utilajului tau. Responsabilitatea acestui tampon de cauciuc poate ca nu este fundamentala, insa contribuie si el la buna functionare a utilajului. A fost special conceput pentru a reduce vibratiile.

Pentru a reusi sa eviti situatiile neplacute, invata sa comunici cu utilajul pe care il detii. Desi este greu de crezut, acesta comunica cu tine zi de zi. Atunci cand una dintre piesele de schimb se confrunta cu anumite probleme, utilajul iti transmite mici semnale. Solutii exista! Poti programa revizii periodice pentru utilaj sau poti verifica, in detaliu, fiecare piesa de schimb inainte de inceperea activitatilor. Alaturi de noi, pana si imposibilul devine posibil!

Defectiunile se pot agrava daca astepti ziua de maine! Contacteaza-ne!
Fiecare piesa de schimb din componenta utilajului tau a fost gandita pentru a rezolva o anumita problema. Motiv pentru care, fiecare dintre ele este diferita, avand o responsabilitate aparte.
Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat T630 poate fi montat in diferite locuri, precum: la cabina, la motor, etc.

Beneficii peste beneficii si serviciul de consultanta gratuit
Indiferent in ce situatie te afli, noi suntem pregatiti sa-ti sarim in ajutor! Asemenea unor supereroi, iti suntem alaturi pe tot parcursul activitatilor tale. Serviciul nostru gratuit de consultanta vine la pachet cu o serie de beneficii de care nu ai mai auzit pana acum, si anume: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului oricand si oriunde. Tu doar trebuie sa ne contactezi!

Un astfel de tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat T630 dispune de 6 luni de garantie, ce vizeaza defectiunile din fabrica. Rar, ne-am ciocnit de acest tip de probleme, dar este important sa stii toate detaliile.

Livram cu drag! Pasii pentru a comanda acest tampon cabina miniincarcator Bobcat T630 sunt simpli. Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu este de partea ta, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului.

Pentru a monta o piesa de schimb, este important sa apelezi la specialistii din domeniu. De ce? Pentru ca au existat numeroase situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza unor amatori. In plus, exista si posibilitatea de a ne contacta. Echipa noastra de mecanici este foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:

• 12,5x34x32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura