Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat T200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T200
Cod produs
6K3CJE7L-RE
Out Of stock
Descriere
Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat T200 abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii! Prelucrat migalos, cu atentie si grija, cu siguranta ai nevoie de el pentru utilajul tau.
Fiecare piesa de schimb din ansamblul unei masinarii contribuie la eficienta sa. Indiferent de cat de mica este responsabilitatea unei piese de schimb, fara aceasta utilajul nu ar mai functiona la capacitate maxima. Ai nevoie de tot tacamul pentru un utilaj sanatos! Vei gasi, in depozitul nostru, orice produs de care ai nevoie. Apeleaza-ne cu incredere!

Tinem la fiecare client care ne-a trecut pragul, incercand sa ii oferim o experienta placuta. Iti sarim in ajutor atat cu sfaturi/ informatii utile despre piesele de schimb, cat si cu solutii practice si rapide pentru problemele cu care te confrunti, pe parcurs. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi sau sa ne scrii! Raspundem prompt pentru ca stim cat de important este timpul pentru tine!

Defectiunile se pot agrava daca astepti ziua de maine! Contacteaza-ne!
Asa cum bine stii, piesele de schimb vin insotite de o responsabilitate anume. Unele se afla in primul rand, altele in ultimul, dar cert este ca toate tintesc spre acelasi scop comun, si anume: buna functionare a utilajului. Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat T200 poate fi montat in mai multe locuri: la cabina, la motor etc.

Suntem conectati solicitarilor tale!
Avem incredere in tine si in utilajul pe care il detii! Tocmai din acest motiv, iti suntem alaturi oricand si oriunde. Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, o sa ai doar de castigat. Iti oferim beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii si interventii la fata locului. Nu conteaza in ce colt al tarii te afli! Ajungem la tine!

Un tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat T200 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie, ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Este foarte important sa cunosti toate detaliile!

Pentru a comanda acest tampon cabina miniincarcator Bobcat T200 fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru. Aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu este de partea ta, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam cu drag!

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces important de care ar trebui sa se ocupe doar specialistii din domeniu. Au existat numeroase situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza unor amatori. In plus, ne poti contacta! Avem o echipa pregatita sa faca fata oricarei provocari.

Specificatii tehnice:

• 12,5x34x32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura