Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat T140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T140
Cod produs
KO26S3BR-RE
Out Of stock
Descriere
Cauti un tampon cabina miniincarcator Bobcat T140 si nu stii unde il poti gasi? Avem vesti bune pentru tine! Aceasta piesa de schimb este prezenta la noi in depozit! De ceva timp, utilajul tau a inceput sa fie cam mofturos din cauza unei defectiuni? Apeleaza-ne pentru a putea gasi o rezolvare!
Avem piese de schimb, de la cele mai mari, pana la cele mai mici, toate pe masura utilajului pe care il detii. Aceste piese de schimb vin insotite de garantia ca vor rezista temeinic in timp!

Din respect pentru tine si utilajul tau, noi am ales sa colaboram doar cu furnizori de incredere care ne ofera piese de schimb performante, prelucrate din materiale calitative. In domeniul utilajelor si al pieselor de schimb, calitatea reprezinta o variabila importanta. Pentru a munci fara intreruperi, utilajul trebuie sa fie dotat cu astfel de piese de schimb. Cu un utilaj sanatos, afacerea ta va merge ca unsa!

Utilajul tau merita cele mai bune produse de pe piata!
Asa cum bine stii, piesele de schimb vin insotite de o responsabilitate anume. Unele se afla in primul rand, altele in ultimul, dar cert este ca toate tintesc spre acelasi scop comun, si anume: buna functionare a utilajului.
Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat T140 poate fi montat in mai multe locuri: la cabina, la motor etc. El a fost special conceput pentru a reduce vibratiile.

Suntem conectati solicitarilor tale!
Avem incredere in tine si in utilajul pe care il detii! Tocmai din acest motiv, iti suntem alaturi oricand si oriunde. Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, o sa ai doar de castigat. Iti oferim beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii si interventii la fata locului. Nu conteaza in ce colt al tarii te afli! Ajungem la tine!

Un tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat T140 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie, ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Este foarte important sa cunosti toate detaliile!

Pentru a comanda acest tampon cabina miniincarcator Bobcat T140 fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru. Aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu este de partea ta, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam cu drag!

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces important de care ar trebui sa se ocupe doar specialistii din domeniu. Au existat numeroase situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza unor amatori. In plus, ne poti contacta! Avem o echipa pregatita sa faca fata oricarei provocari.

Specificatii tehnice:

• 12,5x34x32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura