Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat S740

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S740
Cod produs
JLXTIK1U-RE
Out Of stock
Descriere
Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat S740 te asteapta nerabdator in depozitul nostru! Piesele de schimb, din componenta utilajului tau, se afla intr-o relatie de interdependenta una cu cealalta, formand o echipa. Fiecare cu magia proprie, cu secretele aferente, acestea lucreaza pentru a-i conferi utilajului puterea de care are nevoie. Ofera-i utilajului tau doar piese de schimb performante! De ce? Pentru ca acesta are nevoie de piese care sa reziste pe tot parcursul activitatilor la care este supus. Gasesti tot ce iti trebuie in depozitul nostru!

Timpul fuge grabit, iar tu simti ca bati pasul pe loc din cauza unor probleme? Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi sau sa ne scrii pe retelele sociale! Cu siguranta, o sa te ajutam sa gasesti o solutie potrivita situatiei cu care te confrunti. Ai parte de tot suportul nostru oricand si oriunde! Nu trebuie sa iti mai faci griji!

Despre piesele de schimb
Asa cum bine stii, piesele de schimb vin insotite de o responsabilitate anume. Unele se afla in primul rand, altele in ultimul, dar cert este ca toate tintesc spre acelasi scop comun, si anume: buna functionare a utilajului. Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat S740 poate fi montat in mai multe locuri: la cabina, la motor etc. El a fost special conceput pentru a reduce vibratiile.

Suntem conectati solicitarilor tale!
Avem incredere in tine si in utilajul pe care il detii! Tocmai din acest motiv, iti suntem alaturi oricand si oriunde. Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, o sa ai doar de castigat. Iti oferim beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii si interventii la fata locului. Nu conteaza in ce colt al tarii te afli! Ajungem la tine!

Un tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat S740 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie, ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Este foarte important sa cunosti toate detaliile!

Pentru a comanda acest tampon cabina miniincarcator Bobcat S740 fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru. Aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu este de partea ta, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam cu drag!

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces important de care ar trebui sa se ocupe doar specialistii din domeniu. Au existat numeroase situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza unor amatori. In plus, ne poti contacta! Avem o echipa pregatita sa faca fata oricarei provocari.

Specificatii tehnice:

• 12,5x34x32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura