Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat S570

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S570
Cod produs
J47G3R0X-RE
Out Of stock
Descriere
In depozitul nostru, vei gasi piese de schimb la o calitate superioara! Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat S570 se numara printre acestea! Fiecare piesa de schimb este „invaluita” intr-o alura de mister. Diferite, fiecare cu secretele ei, acestea formeaza o echipa care contribuie la functionarea eficienta a utilajului pe care il detii. Deoarece se sustin reciproc, pe tot parcursul activitatilor, atunci cand una dintre ele se confrunta cu o problema, toate vor avea de suferit. Ai grija de starea lor de sanatate! Iti suntem alaturi!

Intretinerea pieselor de schimb trebuie sa devina o prioritate pentru tine! Nu este greu deloc! Iti venim in ajutor atat cu sfaturi utile in ceea ce priveste o anumita piesa de schimb, cat si cu solutii eficiente si rapide pentru problemele cu care te-ai putea intalni pe parcurs. Asemenea multor obiecte pe care le achizitionam, nici piesele de schimb nu au fost facute sa reziste o vesnicie. Insa, cu cat ai mai multa grija de ele, cu atat acestea vor trece cu brio testul timpului.

Despre piesele de schimb
Asa cum bine stii, piesele de schimb vin insotite de o responsabilitate anume. Unele se afla in primul rand, altele in ultimul, dar cert este ca toate tintesc spre acelasi scop comun, si anume: buna functionare a utilajului. Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat S570 poate fi montat in mai multe locuri: la cabina, la motor etc. El a fost special conceput pentru a reduce vibratiile.

Suntem conectati solicitarilor tale!
Avem incredere in tine si in utilajul pe care il detii! Tocmai din acest motiv, iti suntem alaturi oricand si oriunde. Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, o sa ai doar de castigat. Iti oferim beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii si interventii la fata locului. Nu conteaza in ce colt al tarii te afli! Ajungem la tine!

Un tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat S570 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie, ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Este foarte important sa cunosti toate detaliile!

Pentru a comanda acest tampon cabina miniincarcator Bobcat S570 fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru. Aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu este de partea ta, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam cu drag!

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces important de care ar trebui sa se ocupe doar specialistii din domeniu. Au existat numeroase situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza unor amatori. In plus, ne poti contacta! Avem o echipa pregatita sa faca fata oricarei provocari.

Specificatii tehnice:

• 12,5x34x32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura