Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat 963

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 963
Cod produs
O9VFEJQK-RE
Out Of stock
Descriere
Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat 963 reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul pe care il detii! Depozitul nostru gazduieste mii de piese de schimb, printre care si acest tampon de cauciuc. O piesa de schimb de mici dimensiuni, dar de care vei avea cu siguranta nevoie pentru o buna functionare a echipamentului. Nu stii inca pentru ce anume? Pentru a primi mai multe detalii, asteptam sa ne contactezi!

Asemenea plantelor, si piesele de schimb au nevoie de o intretinere corespunzatoare. Asa cum sugereaza si producatorul, trebuie sa ai grija de starea de sanatate a acestora. Ai nevoie de o strategie foarte bine pusa la punct pentru a tine sub control procesul de uzare al pieselor de schimb. Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne un mesaj atunci cand lucrurile par sa nu mai functioneze asa cum ar trebui. Te ajutam noi sa identifici o solutie eficienta si rapida.

Investitiile tale sunt pe maini bune alaturi de noi!
Piesele de schimb reprezinta esenta utilajului pe care il detii! Avand fiecare cate o responsabilitate anume, acestea isi pun amprenta asupra functionarii utilajului. Astfel, un tampon cabina miniincarcator Bobcat 963 a fost special conceput si realizat pentru a reduce vibratiile. Acesta se poate monta in mai multe locuri: la cabina, la motor etc.

Alaturi de noi ai consultanta gratuit!
Serviciul de consultanta gratuit a fost infiintat intrucat nevoile tale reprezinta o prioritate pentru noi! Ne pasa de fiecare client care ne-a trecut pragul, incercand sa oferim o serie de beneficii la care nici macar nu a avut timp sa se gandeasca. Astfel, prin intermediul activitatii noastre, iti oferim: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Apeleaza-ne cu incredere!

Un tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat 963 dispune de un certificat de garantie care este valabil 6 luni. Acesta vizeaza defectiunile din fabrica.

Nu trebuie sa-ti faci griji in ceea ce priveste livrarea! Este foarte simplu! Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru, acest tampon cabina miniincarcator Bobcat 963 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca te afli sub presiunea timpului, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Alegerea este doar a ta!

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces migalos. Sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Au existat situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur intrucat au fost lasate pe mainile unor amatori. De asemenea, si noi putem sa te ajutam! Avem o echipa foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice:

• 12,5x34x32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura