Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cabina pentru miniexcavator Bobcat 322

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 322
Cod produs
I307CGNU-RE
Out Of stock
Descriere
Cauti un tampon cabina miniexcavator Bobcat 322 si nu stii unde il poti gasi? Acesta te asteapta nerabdator in depozitul nostru! Deoarece tinem la tine si la utilajul pe care il detii, in depozitul nostru vei gasi o gama variata de piese de schimb. Toate prelucrate din materiale calitative si pregatite sa faca performanta alaturi de utilajul tau. Cu totii ne dorim sa fim cei mai buni in domeniul in care ne desfasuram activitatea! Cu un utilaj sanatos si fericit, afacerea ta va merge ca unsa!

De cele mai multe ori, problemele apar atunci cand iti este lumea mai draga. Stim ca este greu sa-ti mentii o atitudine pozitiva in fiecare zi. Dar nu este imposibil! Suntem o echipa! Impreuna, o sa gasim cele mai eficiente si rapide solutii pentru problemele tale. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa ne scrii pe retelele sociale!

Amprenta pieselor de schimb asupra utilajului
Piesele de schimb sunt diferite, fiecare dintre ele avand o anume responsabilitate in buna functionare a utilajului tau.
Astfel, un tampon cabina miniexcavator Bobcat 322 a fost special conceput pentru reducerea vibratiilor, asa ca se poate monta in mai multe locuri: la cabina, la motor etc.

Serviciu de consultanta gratuit
Pentru noi, nevoile tale si ale utilajului reprezinta o prioritate. Tinem la fiecare client care ne trece pragul, dorind sa-i oferim servicii de calitate. Alaturi de noi, o sa ai parte de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Asta da, parteneriat avantajos!

Un tampon cabina pentru miniexcavator Bobcat 322 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta vizeaza defectiunile din fabrica. Rar, au existat astfel de situatii, dar este necesar sa cunosti toate detaliile.

Livram oriunde! Pasii pentru a comanda o piesa de schimb sunt simpli. Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru, iar acest tampon cabina miniexcavator Bobcat 322 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca ceasul ticaie pe repede inainte, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Abia asteptam sa te cunoastem!

Din punctul nostru de vedere, de montarea unei piese de schimb ar trebui sa se ocupe doar specialistii in domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! In plus, ne poti contacta! Avem o super echipa dornica sa faca cunostinta cu utilajul tau!

Specificatii tehnice:

• 12,5x34x32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura