Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Articulatie cupa Bobcat 6589230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6589230
Cod produs
ZKOHYETL-D
Out Of stock
Descriere
O asemenea articulatie cupa Bobcat 6589230 este nelipsita din depozitul nostru. Totodata, ea nu trebuie sa ii lipseasca nici utilajului tau. Piesa este realizata sa reziste si celor mai grele incercari. Cupa miniexcavatorului tau se bazeaza pe alegerile tale. Nu o dezamagi! Alege doar produse si servicii de calitate. Suntem doar la un apel distanta de tine, cu cele mai bune recomandari!

Te asteptam zilnic cu noi piese si informatii. Site-ul nostru te asteapta oricand, iar in cazul in care iti doresti detalii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi. Suntem dornici sa impartasim cu tine din experienta noastra, acumulata de-a lungul anilor. Raspundem cu promptitudine oricaror nelamuriri, trebuie doar sa ne contactezi!

Nu lasa o mica defectiune sa iti strice planurile!
Aceasta articulatie cupa Bobcat 6589230 joaca un rol important pentru utilajul tau. Mai exact, ea asigura mobilitatea, fiind raspunzatoare de inchiderea/deschiderea cupei. Totodata, ea face legatura dintre cupa si cilindrul de actionare al acesteia. Conteaza extrem de mult ca aceasta articulatie sa functioneze in parametri normali, altfel risti sa iti blocheze toata activitatea.

Lasa problemele in urma!
Indiferent ca este vorba despre o problema care a aparut peste noapte asupra utilajului tau sau una pe care o amani de ceva timp, nu mai astepta! Apeleaza cu incredere la serviciul nostru de consultanta! E gratuit si a fost conceput special pentru tine. Este linistitor sa stii ca te poti baza pe oameni de incredere, asa ca nu ezita sa ne contactezi!

Defectiunile din fabrica sunt rare. Totusi, in cazul in care constati o situatie de acest gen, te informam ca pentru aceasta articulatie cupa Bobcat 6589230 beneficiezi de 6 luni garantie.

Serviciul nostru rapid de livrare se pliaza perfect pe dorintele tale. Aceasta articulatie cupa Bobcat 6589230 poate fi a ta in aproximativ 24 de ore, indiferent unde te-ai afla in tara.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi folosind numerele de telefon afisate pe site, sa completezi formularul “cere oferta” sau sa ne faci o vizita la sediu!

Un montaj gresit poate compromite piesa nou achizitionata, cat si intreaga activitate a utilajului tau. Nu risca! Alege doar servicii profesioniste! Iti putem oferi cele mai bune variante. Ia legatura cu noi si te vom indruma!

Specificatii tehnice
• Format semiluna cu grosime de 12 mm
• 2 bolturi cu distanta de 18 cm intre ele
• Bolturile au 30 x 135 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura