Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Actuator pentru miniincarcator Bobcat 751

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 751
Cod produs
MZO8KHUX-RE
Out Of stock
Descriere
Uite ca ai nimerit fix in universul pieselor pentru utilaje! Indiferent de marca utilajului pe care il detii, la noi pe site ai la dispozitie o gama variata de produse ce asteapta momentul livrarii. Astazi ne vom concentra asupra piesei actuator miniincarcator Bobcat 751 care este esentiala in ceea ce priveste buna functionare a utilajului tau. Ne-am gandit sa abordam acest subiect, tocmai pentru a estompa anumite nelamuriri care pot afecta parcursul masinariei tale.

Prin intermediul articolului de fata, vrem sa-ti reamintim ca iti suntem alaturi orice s-ar intampla.
Trasaturile unui actuator pentru miniincarcator Bobcat 751

Noi suntem de parere ca orice piesa este speciala in felul sau, avand un rol esential la baza. Astfel, un actuator miniincarcator Bobcat 751 joaca un rol fundamental in viata utilajului tau, acesta reprezentand elementul de legatura dintre joystick si distribuitorul hidraulic, transformand impulsurile electrice primite de la joystick in instructiuni concrete pentru distribuitorul hidraulic, si comenzile de mars pe care acesta le controleaza.

Despre echipa noastra...

Desi nu vrem sa ne gandim la tot ce este mai rau, tinem sa te anuntam ca iti suntem alaturi daca te confrunti cu anumite probleme ce tin de utilajul tau. Tocmai din acest motiv, am lucrat la site-ul nostru, imbunatatindu-l constant. Trebuie sa tii minte ca ne poti suna oricand, echipa noastra fiind pregatita sa vina cu solutii personalizate. Apropo, avem o veste! Noul nostru serviciu de consultanta aduce cu sine un element de noutate, si anume, personalizarea solutiilor in functie de problema clientului. Mai mult, prin intermediul interactiunii noastre beneficiezi de o identificare corecta, de intretinere personalizata si de interventii la fata locului la nevoie.

Garantia reprezinta un element considerabil atunci cand vine vorba de achizitionarea unei piese de schimb. Te asiguram ca perioada de garantie a unui actuator miniincarcator Bobcat 751 se intinde pe o perioada de 6 luni, o garantie ce se concentreaza asupra defectiunilor din fabrica.

Stai fara stres! Un actuator Miniincarcator Bobcat 751 ajunge la tine in maxim 24 de ore, indiferent de locul in care te afli. Ne dorim sa livram coletul tau intr-un timp util, intrucat incercam sa empatizam cu segmentul nostru de consumatori. Apeleaza-ne sau depune o cerere pe site-ul nostru.

In ceea ce priveste montajul pieselor pentru utilaje, este important sa apelezi la serviciile unui profesionist. De-a lungul timpului, au existat numeroase cazuri in care piesa a ajuns sa se deterioreze prematur, deoarece clientul a incercat s-o asambleze singur. In plus, ne poti contacta oricand. Ne gasesti aici!

Specificatii tehnice
• 2 gauri de prindere la 55 mm;
• mufa cu 5 pini si 2 ghidaje;
• 1 ax cu diametrul de 22 mm;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura