Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Actuator Bobcat 7104842

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7104842
Cod produs
GF2MURO1-RE
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit pe site-ul nostru, locul in care poti gasi un actuator Bobcat 7104841 gata sa fie livrat catre tine in orice moment! Actuatorul reprezinta o piesa cheie in ceea ce priveste viata utilajului tau. Din acest motiv, iti punem la dispozitie o gama variata de produse, de inalta calitate, care iti vor ajuta utilajul sa iasa in evidenta.

Printr-un singur click, echipa noastra iti este alaturi atunci cand utilajul tau se confrunta cu o problema. Fie ca vorbim despre inlocuirea unei piese defecte sau despre identificarea unei solutii in ceea ce priveste o situatie neprevazuta, noi vrem sa iti ajutam utilajul sa se redreseze. Suntem dornici sa iti fim de ajutor si consideram ca cea mai buna solutie poate fi gasita prin intermediul unei comunicari eficiente. Asa ca iti sugeram sa ne contactezi de indata ce observi ceva schimbat la utilajul pe care il detii.

Despre actuatorul Bobcat 7104842
Ca orice alta piesa de schimb, un actuator Bobcat 7104842 are la baza un rol esential. Astfel, actuatorul reprezinta puntea de legatura dintre joystick si distribuitorul hidraulic. Rolul sau este acela de a transforma impulsurile electrice primite de la joystick in instructiuni concrete pentru distribuitorul hidraulic. Mai mult, acesta vizeaza si comenzile de mars, pe care le controleaza.

Suntem alaturi de tine…
Fie ca ne contactezi telefonic, fie ca ne faci o vizita la depozit, noi te asteptam cu bratele deschise. Asa cum am mentionat anterior, ne dorim sa te ajutam oricand te confrunti cu o “problema”. Serviciul nostru de consultanta vine cu ceva nou, si anume, personalizarea solutiilor in functie de problema clientului. Alaturi de noi beneficiezi de o identificare corecta, de intretinere personalizata si de interventii la fata locului la nevoie.
Comunicarea este esentiala, aceasta aflandu-se la baza parteneriatului nostru. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi! Vom trata problema ta rapid si vom tine cont de particularitatile utilajului pe care il conduci.

In ceea ce priveste garantia, nu ai de ce sa te ingrijorezi! Avand in vedere faptul ca, pentru noi, clientii sunt cei mai importanti, nu uitam sa adaugam la comanda ta si certificatul de garantie. Astfel, un actuator Bobcat 7104842 dispune de 6 luni de garantie, o garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica.

Un actuator Bobcat 7104842 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, indiferent de locul in care te afli. Insa, noi iti oferim si ocazia sa treci pe la depozitul nostru, pentru a ridica piesa. Apeleaza-ne sau depune o cerere pe site-ul nostru.

In cazul montajului, noi suntem de parere ca ar trebui sa apelezi doar la specialistii din domeniu. Au existat numeroase situatii in care anumiti clienti au apelat la serviciile unor amatori, fapt ce a dus la deteriorarea prematura a piesei de schimb. Mai mult, poti apela si la noi atunci cand consideri ca ai nevoie de ajutor.

Specificatii tehnice
• 2 gauri de prindere la 55 mm;
• mufa cu 5 pini si 2 ghidaje;
• 1 ax cu diametrul de 22 mm;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura