Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Actuator pentru miniincarcator Bobcat 763

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 763
Cod produs
X5CRH1US-RE
Out Of stock
Descriere
Ce este si cum functioneaza un Actuator miniincarcator Bobcat 763 care este esential in buna functionare a utilajului tau? Pe parcurs, probabil te-ai mai lovit de acest termen. Tocmai din acest motiv, prin intermediul acestui articol, dorim sa construim un mini portret al unui piesei de schimb pe care o cauti, pentru a clarifica toate nelamuririle. Articolul de fata isi propune sa-ti ofere raspunsuri intrebarilor tale.
Inainte de toate, vrem sa ne asiguram ca ai retinut faptul ca, pentru noi, consumatorii sunt cei mai importanti. Prin intermediul activitatii noastre, dorim sa-ti fim de ajutor, oferindu-ti piese de calitate la un pret corespunzator. La noi lucrurile functioneaza foarte usor, si anume, daca tu si utilajul tau sunteti fericiti, inseamna ca si noi putem zambi, intrucat am reusit sa ne facem treaba.
Imaginea de ansamblu a unui actuator miniincarcator Bobcat 763

Un actuator pentru miniincarcator Bobcat 763 este privit drept o punte intre joystick si distribuitorul hidraulic. Rolul sau semnificativ propune transformarea impulsurilor electrice primite de la joystick in instructiuni concrete pentru distribuitorul hidraulic si comenzile de mars pe care acesta le controleaza. Astfel, rolul sau, in mare, este acela de a usura viata utilajului pe care il detii.
Stii unde sa ne gasesti!

Noi ne dorim sa pastram legatura, fie prin intermediul apelurilor telefonice, fie prin intermediul site-ului nostru. Am construit un site tocmai pentru a usura comunicarea dintre companie si segmentul sau de consumatori. De asemenea, am lucrat in ultima perioada la cel mai interesant proiect - serviciul de consultanta gratuita, care se ghideaza dupa un concept nou, si anume, personalizarea solutiilor in functie de problema clientului. Alaturi de noi beneficiezi de o identificare corecta, de intretinere personalizata si de interventii la fata locului, la nevoie.

Garantia reprezinta un aspect important in decizia de cumparare. Intrucat, pentru noi, clientii reprezinta cea mai importanta parte, suntem atenti sa adaugam in colect si garantia, alaturi de factura. Acest actuator miniincarcator Bobcat 763 primeste o perioada de 6 luni garantie, pentru defectiunile din fabrica.

Deoarece stim ca esti grabit si nu prea ai timp sa astepti, avem o vesta buna! Comanda ta va ajunge in maxim 24 de ore. Clientii nostri sunt extrem de importanti, tocmai din acest motiv ne dorim sa intri in contact cat mai repede cu piesele noastre. In ceea ce priveste modul in care poti comanda, fie ne apelezi, fie depui o cerere pe site-ul nostru. Te asteptam!

In ceea ce priveste montajul, suntem de parere ca ar trebui sa apelezi, intotdeauna, la ajutorul unui specialist in domeniu. Au existat destul de multe situatii in care piesele au ajuns sa se deterioreze timpuriu din cauza unor situatii in care clientul a decis sa lucreze cu un amator.

Specificatii tehnice

• 2 gauri de prindere la 55 mm;
• mufa cu 5 pini si 2 ghidaje;
• 1 ax cu diametrul de 22 mm;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura