Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Actuator Bobcat 6678775

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6678775
Cod produs
N2QAFJWR-RE
Out Of stock
Descriere
Ce este un Actuator Bobcat 6678775 si cum functioneaza acesta? De-a lungul timpului, cred ca te-ai confruntat cu anumite intrebari ce vizeaza piesele de utilaje. Tocmai din acest motiv, astazi ne vom concentra asupra actuatorului Bobcat 6678775. Desi rolul unui actuator este acelasi indiferent de tipul de utilaj la care ne referim, ingrijirea acestuita depinde de modelul de utilaj pe care il detine consumatorul. Actuatorul reprezinta una dintre piesele de puzzle care alcatuiesc intreg utilajul, o prezentare a produsului fiind necesara.

Bine ai venit/revenit pe site-ul nostru! Prin intermediul platformei reusesti sa pasesti in universul pieselor de schimb. Datorita articolelor de pe site si blog, reusesti sa fii la curent cu detaliile ce tin de piesele utilajului pe care il conduci. Echipa noastra este pregatita sa-ti raspunda la orice intrebare, oferindu-ti tips&tricks utile, tocmai pentru a prelungi viata masinariei pe care o detii. Asa ca te asteptam oricand simti ca ai vreo nelamurire.

Portretul unui Actuator Bobcat 6678775

Orice piesa care alcatuieste utilajul in sine este inzestrata cu un rol semnificativ. Atunci cand vorbim despre un actuator Bobcat 6678775 facem referire la cea mai importanta variabila a ecuatiei dintre joystick si distribuitorul hidraulic. Rolul sau este acela de a transforma impulsurile electrice primite de la joystick in instructiuni concrete pentru distribuitorul hidraulic. Mai mult, acesta vizeaza si comenzile de mars, pe care le controleaza.

Suntem aici pentru tine oricand

Hai sa-ti povestesc ceva interesant despre echipa noastra. Am dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta, menit sa te ajute atunci cand te confrunti cu anumite probleme. Astfel, ne dorim sa-ti prezentam conceptul de personalizare a solutiilor in functie de problema clientului. Avand in vedere ca fiecare utilaj este unic si diferit, este important sa te ocupi de intretinerea acestuia asa cum se cuvine. Noi iti venim in ajutor cu solutii adaptate utilajului pe care il conduci, simplificand astfel problemele care pot aparea pe parcurs. De asemenea, beneficiezi si de interventii la fata locului atunci cand ai nevoie.

Avand in vedere faptul ca, pentru noi, clientii sunt pe primul loc, suntem atenti sa adaugam in colet si factura de garantie. Astfel, un Actuator Bobcat 6678775 dispune de 6 luni de garantie, o garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica.

Un Actuator Bobcat 6678775 va ajunge in posesia ta in aproximativ 24 de ore, indiferent de locul in care te afli. Exista si posibilitatea de a ridica piesa direct din depozitul nostru. Depinde cum preferi. Apeleaza-ne sau depune o cerere pe site-ul nostru.

Suntem de parere ca atunci cand vine vorba de montarea pieselor de schimb, este important sa apelezi la un profesionist. De ce? Pentru ca au existat destule situatii in care piesele s-au deteriorat prematur din cauza faptului ca au fost montate de catre persoane care n-au studii in domeniu. De asemenea, iti putem oferi si noi ajutorul necesar! Asteptam sa ne comunici!

Specificatii tehnice

• 2 gauri de prindere la 55 mm;
• mufa cu 5 pini si 2 ghidaje;
• 1 ax cu diametrul de 22 mm;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura