Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Lentila stop pentru miniincarcator Bobcat 751

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 751
Cod produs
BJX4MDVK-MI
Out Of stock
Descriere
Descopera maxima siguranta si usurinta in manevrare cu aceasta lentila stop miniincarcator Bobcat 751 de exceptionala calitate, originala Bobcat! Proiectata special pentru rezistenta la socuri si zgarieturi, iti va asigura o utilizare de lunga durata. Pentru o functionare continua, nu face rabat la siguranta, monteaza aceasta lentila si vei avea precizie in manevre, vei reactiona in timp util pentru a evita accidentele.

Cere o oferta, suna-l pe consultantul nostru!  Poti alege dintre zecile de mii de piese de pe rafturile noastre, nici nu se pune problema ca nu ai gasi cea mai sigura si eficienta solutie! Oricare ar fi nelamurirea sau indoiala ta, vei gasi cu siguranta raspunsul potrivit daca-l intrebi pe consultantul nostru, el stie tot!

Lentila stop miniincarcator Bobcat 751 - siguranta inainte de toate!
Cu aceasta lentila riscul de coliziuni si accidente se reduce semnificativ, ea iti asigura manevre sigure si eficiente. Nu astepta ca o piesa modesta, dar importanta in functionarea utilajului tau sa-ti intrerupa activitatea! Pariaza mereu pe calitatea pieselor originale Bobcat, investeste in siguranta si rezistenta pe termen lung!

Suport tehnic gratuit! Informeaza-te, apoi investeste!

Te poti baza pe serviciul nostru gratuit de consultanta pentru rezultate concrete:

Identificarea cu precizie a piesei compatibile cu utilajul tau;
Detalii despre comanda, livrare, depanare mobila;
Contacte ale partenerilor nostri, tehnicieni cu ateliere mobile, care te pot ajuta in orice situatie, chiar dacea te afli cu utilajul blocat pe teren;
Idei de planuri de intretinere personalizata, de imbunatatire a rutinei zilnice.
Ai acces rapid si sigur la informatie tehnica, trebuie doar sa-l suni pe consultantul nostru!

Garantie
Alege cu incredere aceasta lentila stop pentru miniincarcator Bobcat 751 are un certificat de garantie pentru un timp de 6 luni, pentru orice eventual defect de fabricatie.

Livrare
Plaseaza o comanda si aceasta lentila stop miniincarcator Bobcat 751 va pleca spre tine imediat cu un curier rapid! O primesti in 24 de ore, oriunde ai fi in tara. Sau vino chiar tu sa ridici pachetul din depozitul nostru.

Montaj
Nu risca functionarea unei piese de calitate cu un montaj improvizat! Un tehnician profesionist va sti sa verifice in jurul piesei uzate toate piesele care au fost in interactiune cu aceasta. Ai nevoie de un mester bun? Suna-ne, avem parteneri peste tot prin tara, sigur te putem ajuta! Consulta plansa tehnica a produsului inainte de a incepe procesul de montare. Un start bun oferit piesei, iti va asigura o lunga durata de functionare si o performanta mult sporita!

Specificatii tehnice

L = 155 mm
l = 62,5 mm
g = 20 mm
2 gauri cu diametrul de 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura