Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru buldoexcavator Terex TLB840

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex TLB840 TLB840SM TLB840PM
Cod produs
8TQUKE95-A
Out Of stock
Descriere
Activitatea de productie si toate provocarile ei sunt greu de explicat. Ele trebuie experimentate cu fiecare zi de munca intensa! Pentru mai multa eficienta, ai grija sa iei decizii corecte si sa achizitionezi piese de schimb de inalta calitate.
Acest simering pinion atac Terex TLB840 pe care l-ai cautat a trecut prin filtrul calitatii si a ajuns sa completeze colectia noastra de produse de top! Simeringul este conceput sa protejeze sistemul de transmisie finala, asigurand o etanseitate perfecta, care izoleaza interiorul angrenajului!
Astfel, o serie de elemente conexe, importante si costisitoare, vor fi ferite de uzura prematura, iar eonomiile tale vor fi ferite si ele de risipa. Este usor sa intri in posesia simeringului, dat fiind faptul ca este permanent in depozitul nostru si usor de livrat! Piesa provine din cadrul atelierelor Original Carraro!

Cand vrei performanta, lucreaza cu cei mai buni! Vei vedea ca ceva se intampla, ceea ce te motiveaza extrem de mult! Nu uita ca avem un depozit care-si deschide portile pentru tine, de fiecare data cand treci prin situatii dificile! Cu un simplu apel telefonic ne pui in miscare si generezi un proces, foarte bine stabilit, prin care te vom scoate din impas!

Produsul este perfect compatibil si cu modelele Terex TLB840SM si Terex TLB840PM

Suntem implicati! Apeleaza-ne si te vom scoate din incurcaturi!
Acest simering pinion atac pentru buldoexcavator Terex TLB840 este conceput sa raspunda eficient nevoilor utilajului tau si sa reziste la exploatare de durata, fara batai de cap si fara intreruperi. Este fabricat dupa standarde inalte, intr-unul dintre cele mai bine cotate laboratoare de creatie tehnica de pe teritoriul Italiei. Elementul a fost conceput dintr-un cauciuc fluor (FPM) rezistent la temperaturi inalte si toxicitate. Rolul sau este sa tina lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Este super rezistent si poate sa izoleze angrenaje ce mijlocesc uleiuri si carburanti.

Apeleaza-ne si cere sa fii asistat! Avem consultanta gratis!
Clientii nostri ne cauta pentru orice. Fie au intrebari de pus, fie vor sa rezolve neclaritati referitoare la montaj. Ne suna atunci cand sunt imobilizati, ne suna atunci cand vor sa cunoasca anumite aspecte legate de modelul utilajului. Asa ca pune mana pe telefon si ia legatura cu agentii nostri, care iti ofera un serviciu de consultanta de calitate! Ai oportunitatea sa construiesti un parteneriat constructiv si de durata alaturi de noi!

O piesa de schimb care a ajuns pe rafturile noastre, a trecut testul calitatii si isi merita locul. Un asemenea simering pinion atac Terex TLB840 se livreaza impreuna cu certificatul sau de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Ajungem in orice parte a tarii si facem asta cu maximum de energie si viteza. Din respect pentru timpul tau si pentru tot ce ai putea sa pierzi din cauza intreruperilor, vrem sa te ajutam sa-ti remediezi utilajul in timp util. Primesti acest simering pinion atac Terex TLB840 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs sau il pori ridica personal din sediul nostru, daca vrei sa ne vizitezi. Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea simeringului, asa ca mergi pe mana unui profesionist cu experienta. Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei. Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice:
• 35mm diametru interior
• 52mm diametru exterior
• 16mm grosime
• Material: FPM cauciuc fluor

Codul produsului: 8TQUKE95-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura