Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac buldoexcavator Terex 880

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 880
Cod produs
RDL2MJI3-R-BT
Out Of stock
Descriere
Indiferent de sezon, este intotdeauna important pentru orice muncitor sa aiba un utilaj pe care se poate baza. Asa, fiecare zi de munca va deveni o provocare, nu o corvoada. Noi iti recomandam acest simering pinion atac Terex 880 din oferta noastra. Este o piesa de schimb superioara din punct de vedere calitativ, ce asigura o exploatare indelungata si care vine insotita de un pret exceptional.

Daca vrei sa ai parte de o reparatie efectuata ca la carte, cu o piesa de schimb calitativa si un montaj profesionist, vino la ACN Piese Utilaje! Rasfoieste catalogul nostru virtual, gaseste componenta si cere oferta! Iti vom propune un pret foarte bun. Pentru solutii complete si rezonabile din punct de vedere financiar, noi suntem mereu la un apel distanta!

Plaseaza astazi o comanda pentru acest simering pinion atac Terex 880 si fereste-ti buldoexcavatorul de factorii externi si de umezeala!
Rolul piesei este de a asigura etansarea carcasei puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Atuul principal al simeringului este faptul ca iti ofera cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre buldoexcavator si piesele echivalente. Este indicata si schimbarea bucsei totodata, pentru a te asigura ca reparatia este mai completa.

Alegerea pieselor de schimb potrivite poate fi, uneori, un proces complex. Oricand doresti tu, serviciul nostru gratuit de asistenta tehnica iti sta la dispozitie!
Deoarece vrem sa ne aratam aprecierea fata de faptul ca ai ales sa colaborezi cu noi, iti punem la dispozitie o suita de servicii complete si rapide. Colegii nostri din departamentul tehnic te vor ajuta sa identifici componenta potrivita cu utilajul tau, te vor ajuta sa plasezi comanda aferenta si iti vor recomanda, daca doresti, un mecanic cu experienta in domeniu. Totodata, de indata ce ai plasat comanda, piesa ii va fi inmanata curierului, care o va livra in aproximativ 24 de ore.

Daca montajul componentei este efectuat corespunzator, ea va functiona impecabil. Totusi, in colet includem factura si certificatul de garantie al acestui simering pinion atac Terex 880 nou. El este valabil 6 luni de la momentul achizitionarii si acopera eventualele defecte din fabrica.

Produsul comandat de tine va fi livrat cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, colegii nostri iti vor pregati coletul si il vor preda curierului. Vei achita pachetul la livrare (metoda de plata este ramburs), cand ai oportunitatea de a verifica daca totul este in regula, in prezenta curierului.
Poti opta sa ridici simering pinion atac punte spate buldoexcavator Terex 880 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Alege sa ai parte de un montaj impecabil, executat de un mecanic specializat in acest domeniu. Noi venim cu solutia potrivita! Atelierul nostru mobil se va deplasa la punctul de lucru al utilajului tau, unde iti putem monta piesa comandata sau putem efectua orice reparatie doresti tu. Astfel, te vei asigura ca buldoexcavatorul tau functioneaza corect si ca simeringul va avea o durata de viata lunga. Daca esti interesat de acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe reprezentantii nostri pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Simeringul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului este: RDL2MJI3-R-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura