Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor John Deere 5205

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5205
Cod produs
BX5L9HC1-RA-IA
Out Of stock
Descriere
Iata o realizare incontestabila si incredibila in domeniul tehnologiei pieselor de schimb pentru utilaje, acum accesibila publicului larg! Produsul prezinta calitati de neegalat, fiind o investitie sigura si inspirata! Un simering butuc tractor John Deere 5205 este un articol perfect compatibil cu utilajul pe care il administrezi, fiabil si durabil! Este fabricat din NBR Cauciuc Nitril Butadin, invelit intr-o carcasa metalica de inalta rezistenta. Carraro ne-a dat pe spate cu acest produs! Cu siguranta te va multumi si pe tine!

Incepe sa gandesti pe termen lung! Investeste in piese de schimb de calitate si cantareste cu atentie deciziile. Ar fi timpul sa faci ceva mai mult pentru echipamentul tau daca doresti performanta. Prelungeste-i functionarea alegand servicii de mentenanta personalizata! La noi ai toate optiunile care iti pot aduce beneficii incontestabile! Ia legatura cu asistentii nostri tehnici si afla toate detaliile si informatiile care pot schimba in bine cursul afacerii tale!

Simering butuc tractor John Deere 5205 - adevaratul rege al grupului reductor!

Ceea ce face acest simering este sa etanseze grupul reductor facand o bariera intre mediul intern si cel extern. Practic, impuritatile, rugina si umezeala nu vor mai putea patrunde acolo. Acestea nu vor influenta procesul de uzura al pieselor din angrenaj, care sunt oricum foarte costisitoare! Rolul sau este colosal, invers proportional cu dimensiunile si simplitatea lui. Cu o protectie eficienta ai putea spune ca faci o investitie pe termen lung!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Atunci cand te hotarasti sa achizitionezi ceva, orice, oricat de mic, investesti timp si bani. Asa incat, trebuie sa primesti un produs conform. Ca tu sa beneficiezi de siguranta achizitiei unui simering butuc pentru tractor John Deere 5205 original, articolul va ajunge la tine insotit de actele de origine si garantie, care vor fi incluse in pachet. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Ai decis sa alegi un simering butuc tractor John Deere 5205 original? Tot ce trebuie sa mai stii, pentru a avea o experienta benefica de la cap la coada, este faptul ca primesti produsul rapid, sigur si in conformitate, asa incat, avem grija la manipularea si ambalarea articolului, iar livrarea o facem numai in colaborare cu cei mai de incredere curieri! Apeleaza oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Coletele ajung la tine in cel mai scurt timp!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta!

Specificatii tehnice

180mm diametru exterior
150mm diametru interior
14.5, respectiv 16mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura