Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc punte fata pentru tractor John Deere 5205

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5205
Cod produs
N0RDLSPW-RA
Out Of stock
Descriere
Economiseste timp si bani, alegand rulmentul nostru butuc. Garantia calitatii si performantei produselor noastre ne recomanda drept furnizorul ideal pentru nevoile tale industriale. Cu fiecare operatiune reusita, te apropii mai mult de succesul pe care ti-l doresti. Alege rulmentul original si fii pregatit pentru un salt in performanta si eficienta. Descopera avantajele pe care le aduce in activitatea ta si bucura-te de rezultate remarcabile. Suntem aici pentru a-ti asigura succesul in fiecare miscare! Achizitioneaza acum acest rulment butuc fata John Deere 5205 original Carraro!

Imaginea pagubelor extinse aduse unei transmisii atunci cand unul dintre rulmentii principali s-a defectat nu este una frumoasa. Metalul arata ca si cum ar fi fost mancat si, cu siguranta, este imposibil de reparat. Ai grija sa inlocuiesti la timp rulmentul defect! Nu astepta sa se inmulteasca pagubele si nu face compromisuri cand vine vorba de piesele de schimb!

Un rulment butuc fata John Deere 5205 iti face viata mai usoara!
Iti prezentam o piesa de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila! Ea are rol esential in functionarea grupului reductor! Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii! Piesa se va monta pe punte fata!

Servicii conexe de top!
Consultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! De acum stii exact ce alegi!

Garantie
Un rulment butuc John Deere 5205 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Livrare
Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Comanda acest rulment butuc punte fata pentru John Deere 5205 si el ajunge la tine cat ai clipi! Plaseaza comanda online si ti-l expediem de indata.

Montaj
Montajul este cheia succesului, fara de care nu te poti bucura nici de calitatile piesei achizitionate, nici de un rulaj optim al utilajului tau. Iti recomandam sa te asiguri ca beneficiezi de montaje ca la carte!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura