Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor John Deere 5420

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5420
Cod produs
PV7N23IT-RA-IA
Out Of stock
Descriere
Ai aflat? In depozitul nostru si-a facut loc si acest minunat simering butuc tractor John Deere 5420 din imagini! Simeringul a fost creat din cele mai bune materiale, precum NBR Cauciuc Nitril Butadin, invelit intr-o carcasa metalica de inalta rezistenta. Piesa are rolul de a tine departe impuritatile care pot afecta grupul reductor! Alege sa achizitionezi chiar acum acest produs original Carraro! Sistemul de transmisie iti va multumi pentru alegerea facuta!

Viata a evoluat incredibil, numai daca ne uitam la ultimii ani, si, odata cu ea si tehnologia. Ni se tot spune ca traim in secolul vitezei, dar oare cum se traduce aceasta expresie in domeniul nostru de activitate? Simplu: investim corect, alegem optim! Vrei sa inveti cum se investeste corect in utilaje si, implicit, in afacerea ta? Suna la numerele afisate si un tehnician iti va explica tot ce este de stiut! Vei fi redirectionat pe drumul cel bun al profitului!

Simering butuc tractor John Deere 5420 - o piesa excelenta pentru tractorul tau!

Rolul simeringului este cat se poate de simplu, dar extrem de necesar sau, mai bine zis, vital! Cum altfel, avand in vedere ca protejeaza grupul reductor ferindu-l de posibile defectiuni mult mai costisitoare? Simeringul apara de tot ceea ce ar putea patrunde din mediul exterior! Contribuie extrem de mult la sanatatea angrenajului si, automat, la economiile tale! Face acest lucru intr-un mod eficient, prin felul in care creeaza o bariera in fata factorilor externi care pot patrunde in angrenaj.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Sentimentul de confort si siguranta pe care il dobandesti atunci cand stii ca achizitionezi un produs certificat este incredibil. Se schimba coordonatele intru totul. Ca tu sa beneficiezi de siguranta achizitiei unui simering butuc pentru tractor John Deere 5420 original, articolul va ajunge la tine insotit de actele de origine si garantie, care vor fi incluse in pachet. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un simering butuc tractor John Deere 5420 este alegerea ta pentru utilajul de care dispui? Ai analizat variantele si ai ajuns deja la concluzia ca este cea mai potrivita piesa? Vestile bune nu se opresc aici. Ne dorim sa beneficiezi si de o experienta pozitiva a livrarii, asa incat, poti apela oricare dintre numerele de telefon afisate, sau poti depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Coletele ajung la tine in cel mai scurt timp!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

180mm diametru exterior
150mm diametru interior
14.5, respectiv 16mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura