Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor John Deere 5320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5320
Cod produs
NBR716VP-RA-IA
Out Of stock
Descriere
Acest simering butuc tractor John Deere 5320 este un produs spectaculos, care a uimit pana si echipa noastra de specialisti. Acestia atesta calitatea indiscutabila a produsului afirmand cu fermitate ca este unul dintre cele mai bune accesorii din gama sa! Fabricat din cele mai bune materiale, precum NBR Cauciuc Nitril Butadin, simeringul ofera rezistenta. Piesa are rolul de a etansa grupul reductor la locul de montaj pe fuzeta, retinand lubrifiantul in interior si impuritatile la exterior! Produsul original Carraro iti poate fi livrat in 24 de ore de la plasarea comenzii!

Ce bucurie este cand iti termini de reparat utilajul si il poti folosi in voie! Te simti implinit si sigur pe desfasurarea afacerii tale! Dar ca sa ajungi in punctul asta, ai nevoie de piesele de calitate potrivite de un montaj profesionist! Daca ai ajuns la noi, iti garantam ca iti poti atinge dezideratul! Depozitul nostru abunda in produse de calitate, iar tehnicienii nostri stiu exact ce fel de tip de ingrijire are nevoie echipamentul tau! Nu-ti ramane mare lucru de facut, trebuie doar sa ii contactezi!

Simering butuc tractor John Deere 5320 - nu te poti lipsi de el!

Un simering joaca un rol esential in felul in care grupul reductor isi pastreaza integritatea! Piesele angrenajului sunt protejate prin bariera pe care o creeaza acest simering in fata daunatorilor din mediul extern! Practic, asa inchei sesiunea de reparatii, cu acest simering, conceput anume sa protejeze grupul reductor! Asigura o functionare echilibrata a sistemului de transmisie finala. Astfel, praful, umezeala, rugina si alte impuritati vor pastra distanta!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Atunci cand te hotarasti sa achizitionezi ceva, orice, oricat de mic, investesti timp si bani. Asa incat, trebuie sa primesti un produs conform. Ca tu sa beneficiezi de siguranta achizitiei unui simering butuc pentru tractor John Deere 5320 original, articolul va ajunge la tine insotit de actele de origine si garantie, care vor fi incluse in pachet. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Ai decis sa alegi un simering butuc tractor John Deere 5320 original? Tot ce trebuie sa mai stii, pentru a avea o experienta benefica de la cap la coada, este faptul ca primesti produsul rapid, sigur si in conformitate, asa incat, avem grija la manipularea si ambalarea articolului, iar livrarea o facem numai in colaborare cu cei mai de incredere curieri! Apeleaza oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Coletele ajung la tine in cel mai scurt timp!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta!

Specificatii tehnice

180mm diametru exterior
150mm diametru interior
14.5, respectiv 16mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura