Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Case CS150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS150
Cod produs
CAKHBIT8-A-MI
Out Of stock
Descriere
Un utilaj caruia i se ofera produse de calitate este cu mult mai performant decat unul lasat la voia intamplarilor. Domeniul tehnic, cu atat mai mult atunci cand vorbim despre masinarii si aplicatii atat de grele, presupune multa implicare si strategie. Acest simering butuc tractor Case CS150 se incadreaza in colectia pieselor de top, in categoria elementelor de transmisie.

Este recomandarea noastra cea mai ferma atunci cand vrei sa asiguri grupului reductor o sanatate de durata! Si cum sa nu-ti doresti acest lucru? Angrenajul transmisiei finale reprezinta un complex de piese scumpe, pe care nu le poti inlocui frecvent. Calitatea unui simering pentru roata isi va spune cuvantul!

Daca simti ca utilajul tau ar putea fi mai puternic decat acum, ai incredere in instinctul tau si fa cateva cercetari. O informare corecta inseamna intotdeauna mai multa putere! Te putem ajuta sa identifici cauzele problemelor tale, oricare ar fi ele, sau sa iti cunosti mai bine utilajul!
Astfel vei putea sa ii oferi o intretinere personalizata, atat de pretioasa daca iti doresti investitii pe termen lung! Depozitul nostru este locul in care se intalnesc toate interesele tale si pe care le putem solutiona impreuna, fara sa te coste nimic. Agentii nostri asteapta chiar in acest moment apelul tau, asa ca profita de experienta si disponibilitatea lor pentru consultanta!

Daca vrei performanta, trebuie sa ne cunoastem!
Acest simering butuc pentru tractor Case CS150 este original, prelucrat in cele mai fine detalii si, evident, extrem de uzual. Etanseaza grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta, sigileaza perfect, pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala! Acest simering protejeaza angrenajul de uzura prematura si asigura acestuia o functionare optima! Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, are o carcasa metalica exterioara si rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Serviciul gratuit de consultanta - un colac de salvare!
Printre atatea piese de schimb, angajatii nostri sunt piesa de rezistenta a depozitului nostru. Prin disponibilitatea si ajutorul real pe care ti-l ofera, vei trece cu bine peste orice provocare! Serviciul nostru gratuit de consultanta este ca un colac de salvare atunci cand te afunzi in provocari carora nu stii cum sa le tii piept.
Noi te ajutam inca de la primul apel, facem o identificare corecta, te ajutam sa-ti cunosti utilajul, sa-i oferi o intretinere personalizata si sa il expui unor profesionisiti pentru montaj! Pe scurt, iti oferim o experienta completa!

Fii increzator atunci cand cumperi de la noi! Majoritatea pieselor detin un certificat de garantie pentru neplacutele defectiuni din fabrica! Te vom ajuta sa solutionezi aceste situatii, pe cat de rare, pe atat de enervante! In acest caz, un simering butuc tractor Case CS150 detine o garantie pe o perioada de 6 luni.

Ne grabim sa-ti expediem produsele la fel cum si tu te grabesti sa-ti remediezi defectiunile! Primesti acest simering butuc tractor Case CS150 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o poti prelua chiar tu de la noi din sediu! Apeleaza-ne sau completeaza aceasta cerere de pe site!

Opteaza pentru un montaj complet si lasa-te doar in grija unor profesionisti cu experienta!
In cazul acestui simering, montajul se realizeaza simplu, folosind unealta recomandata de producatorul puntii, sau prin presare uniforma pe toata suprafata simeringului. Se recomanda gresarea atat la interior cat si la exterior, inainte de realizarea montajului.
Sa nu uitam, de asemenea, ca este indicat sa montam un simering de butuc nou, atunci cand grupul reductor este desfacut pentru inlocuirea unei piese de schimb. Pentru un montaj complet, inlocuieste si rulmentii de butuc, daca acestia prezinta joc!

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5, respectiv 16 mm inaltime

Codul produsului: CAKHBIT8-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura