Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Case CS150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS150
Cod produs
2AL47SRD-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac tractor Case CS150 este fabricat din cel mai bun si rezistent material! O piesa originala Carraro la cel mai bun pret de pe piata! Prelucrarea produsului se face in uzinele din Japonia. Este locul perfect sa faci o piesa de schimb pentru ca se respecta cu sfintenie standardul de calitate. Astfel, vei fi convins ca ai comandat o piesa de calitate superioara! Suna-ne la numerele de telefon afisate pe site!

Inainte sa te apuci de montaj, ti-ar prinde bine cateva sfaturi utile. Acesti rulmenti sunt mult mai performanti atunci cand ii montezi in pereche. Miscarea de rotatie a pinionului de atac va fi lipsita de excentricitate fata de axa. Nu va exista niciun joc care sa pericliteze buna functionare! Vei face un bine transmisiei inlocuind si simeringul. Este acel element ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Cu speranta ca esti mai lamurit ca inainte, poti face o comanda acum! Oricum, pe noi ne gasesti disponibili in cadrul serviciului gratuit de consultanta!

Rulment pinion atac tractor Case CS150 - influenteaza pozitiv functionarea tractorului tau!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Acest rulment pinion atac pentru tractor Case CS150 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment pinion atac tractor Case CS150 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura