Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Case CS150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS150
Cod produs
PRM3H8CJ-AT
Out Of stock
Descriere
Cand folosesti piese originale, cum este acest rulment butuc tractor Case CS150 produs de Carraro, stii ca ai garantia calitatii superioare, care iti ofera performanta la care tintesti. E drept ca exista variante alternative ce par tentante pe moment, dar nu-ti recomandam sa le dai curs, daca esti adeptul fericirii de lunga durata. Nu te ajuta cu nimic o remediere temporara a defectiunii, pentru ca problema va reveni mai curand decat ti-ai dori. De aceea este esential sa alegi piese extrem de rezistente cum este aceasta, ca sa poti lucra nestingherit vreme indelungata.

Nu de alta, dar intretinerea impecabila a utilajelor are impact pe termen lung asupra afacerii tale. Este mult mai simplu si mai putin costisitor sa-ti tii utilajele din scurt decat sa fii nevoit sa le inlocuiesti prematur. Poti obtine maxim investind minim, daca o faci ca la carte. Hai sa-ti impartasim noi din secretele utilajelor, vei vedea ca lucrurile sunt mai simple decat par! Poti face economii consistente, bucurandu-te de randament optim pe termen lung. Suna-ne!

Rulment butuc tractor Case CS150 - o piesa de toata isprava!
Chiar daca nu pare mare piesa, acest rulment butuc tractor Case CS150 are un rol foarte important in arhitectura masinariei tale, caci el asigura transferul de greutate al acestuia catre roti. Designul sau inovator iti garanteaza o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, daca-i asiguri o lubrifiere corespunzatoare. De asemenea, te ajuta sa faci si economii la combustibil.

Consultanta gratuita pentru tine!
Oricat de priceput ai fi intr-ale utilajelor, o parere in plus nu strica niciodata. La noi gasesti mai mult decat piese de schimb pentru utilaje, echipa noastra de specialisti este mereu gata sa-ti sara in ajutor cand intampini dificultati tehnice sau cand nu stii ce piese s-ar potrivi masinariei tale. Cu un simplu apel telefonic impusti mai multi iepuri dintr-o lovitura - obtii solutii pentru problemele curente, dar si sfaturi pentru intretinerea pe termen lung a utilajelor tale. Contacteaza-ne!

Comanda fara nicio grija, acest rulment butuc tractor Case CS150 vine la pachet cu o garantie de 6 luni in caz de defecte de fabricatie. Sunt foarte rare astfel de cazuri, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Stim ca ai nevoie de el, de aceea iti livram acest rulment butuc tractor Case CS150 super rapid - in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. Poti veni sa-l ridici si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe aproape.

Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Ideal ar fi sa-i inlocuiesti si perechea, sa stii una si buna. Si, ca sa mearga totul brici, ideal ar fi sa lasi montajul pe seama unor profesionisti. Nu de alta, dar un montaj necorespunzator poate compromite piesa, dar si intreg ansamblul. Cum ar fi, de exemplu, ca bilele de rulment sa se raspandeasca in interiorul acestuia? Sigur n-ai chef sa vezi asta. Si, daca tot ajungi in service, ar fi mai bine sa refaci etanseitatea ansamblului, inlocuind si simeringul de butuc. Astfel, vei avea rezultatele dorite. Daca ai nevoie de ajutor in privinta montajului, iti putem trimite noi o echipa mobila care sa te scoata din impas, simplu si rapid.

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura