Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Case CS150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS150
Cod produs
4UV6375K-AS
Out Of stock
Descriere
Fa-ti stocul de energie pentru o noua experienta alaturi de noi produse care sa te surprinda din punct de vedere calitativ! Aceasta coroana reductor tractor Case CS150 este o creatie Carraro, creatii care nu au dat gres in toata experienta noastra! Iti uram bun venit in lumea tehnica a produselor revolutionare care vor reda utilajului tau energia necesara pentru a-si desfasura activitatea!
Nu te autosabota crezand ca metodele de altadata vor da randament in conditiile contemporane cand tehnologia a evoluat asa de mult! Din fericire, avem serviciile ideale de la care sa pornesti si sa-ti sustragi informatiile pentru a actiona in conformitate cu cerintele actuale din domeniu! Nu mai pierde timpul si apeleaza-ne cu incredere pentru a pune la cale un plan bine structurat dupa care sa actionezi!

Foloseste-te de aceasta coroana reductor tractor Case CS150 de la noi!
Exista cateva semnale care sa-ti indice necesitatea inlocuirii piesei:
• defectiunea pinioanelor;
• deformari in urma socurilor mecanice;
• obiecte patrunse intre dintii coroanei si pinioane.
Alege aceasta coroana si permite-i sa dezvolte un cuplu de forta superior! Aceasta este o piesa de baza in intregul angrenaj al transmisiei inferioare!

Primesti orice informatie cu un singur telefon!
Suntem atenti sa iti satisfacem nevoile si sa iti raspundem la intrebari! Iti expunem toate detaliile si curiozitatile despre marfa noastra! Serviciul de consultanta este pregatit intotdeauna sa iti preia solicitarile! Agentii nostri iti vor acorda sfaturile necesare si iti vor raspunde la orice nelamurire! Cere-ne ajutorul si primeste cele mai relevante sfaturi care sa iti garanteze succesul!

Vrem sa avem siguranta ca totul se desfasoara corect, de aceea primesti alaturi de aceasta coroana reductor pentru tractor Case CS150 un certificat de garantie! Acesta are termen de valabilitate 6 luni! Verificam piesele in amanunt inainte de a fi expediate pentru a nu exista nemultumiri!

Pentru ca stim ce inseamna timp pierdut, alegem sa fim rapizi! Te anuntam ca aceasta coroana reductor tractor Case CS150 va ajunge la tine in 24 de ore chiar daca locuiesti la kilometri distanta! Poti aplica online pe site sau ne poti suna si de acolo ne ocupam integral de toate demersurile!

Vrem sa fii multumit pana la capat de investitia facuta asa ca iti recomandam sa te indrepti catre un centru specializat de montaj! Astfel te asiguri ca piesa este montata corect si durata acesteia de utilizare va fi indelungata! Pentru ca o piesa sa reziste eroic trebuie intretinuta corespunzator! Salveaza timp, bani si energie!

Specificatii tehnice

• 77 de dinti;
• 257 mm diametru exterior;
• Latime 59mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura