Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara Carraro 046194

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 046194
Cod produs
LWG1I092-A-IA
Out Of stock
Descriere
Fabricile noastre preferate, Original Carraro, dau lovitura cu fiecare creatie tehnica! Este usor sa identifici un element original, precum acest cap planetara Carraro 046194 - de aspectul si calitatea caruia poti sa spui ca sunt inconfundabile! Piesa noastra este un element vital care primeste multa atentie si care merita toata increderea! Nu numai ca provine dintr-un mediu atat de dinamic, insa este prelucrata cu stiinta si responsabilitate.

Am cunoscut clienti de toate felurile, care se aflau in tot felul de situatii sau dificultati. I-am ajutat, pe fiecare in parte sa iasa la liman, fara sa piarda ci, dimpotriva, castigand pe termen lung o experienta cu adevarat profitabila! Daca este ceva ce ii leaga pe toti este febra utilajelor, un fel de afectiune (in cel mai bun mod posibil) care le starneste actiunea de a cauta noi si noi variante de remediu! Atunci cand munca ta este impletita cu pasiunea, perspectivele sunt mai flexibile!

Cap planetara Carraro 046194 - Investeste inteligent! Chiar conteaza!

Acest cap de planetara Carraro 046194 este o piesa de transmisie al carei rol este evident: reprezinta ultima piesa din sistemul de transmisie care duce energia cinetica a motorului la roata! O piesa vitala pentru buna functionare a utilajului! O incheietura care permite miscarea rotilor la denivelari, dar si atunci cand volanul este actionat! Este conceputa dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic si testat pentru performanta, asa ca iti permiti sa fii increzator la exploatare intensa!

Investeste in directia potrivita! Te ajutam oricand ne soliciti!

Singura diferenta intre un client care evolueaza, devenind mai productiv, si unul care stagneaza este felul in care isi foloseste banii! Investitiile pe care le facem impreuna se indreapta catre rezultate clare, stabilite impreuna inca de la primul tau apel! Alaturi de noi primesti serviciul de consultanta gratuit, ceva ce te face sa revii cu fiecare ocazie cand ai nevoie de ajutor!

Rafturile noastre gazduiesc piese de schimb de ultima generatie. Fiecare dintre acestea a trecut, atunci cand i-a venit randul, printr-un procedeu de selectie care sa-i avantajeze pe clienti! Si in acest caz, un cap planetara Carraro 046194 se livreaza impreuna cu certificatul sau de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Stim ca felul in care se face expedierea produselor reprezinta un criteriu important pentru client! Suntem permanent in alerta, cu atat mai mult cand clientul depinde de produsul dorit pentru a-si relua activitatea, fara pagube si nervi! Primesti acest cap planetara Carraro 046194 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca iti face placere! Nu-ti ramane decat sa ne suni sau sa depui o cerere pe site!

Montajul este, fara indoiala, momentul acela cand piesa de schimb incepe sa-si intre in rol. Modalitatea in care aceasta ajunge sa fie implementata in angrenajul din care face parte reprezinta 80% din sansele ei de a rezista in timp! Cu alte cuvinte, montajul este si el o investitie, primul lucru pe care il putem face sa ne protejam piesele de schimb! Asadar, ce ne ramane de facut? Sa lasam profesionistii sa isi faca treaba si sa rezistam tentatiei de a improviza.

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametrul pastilei: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura