Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set planetara Carraro 046194

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 046194
Cod produs
AEK16Y8S-IA
Out Of stock
Descriere
Set planetara Carraro 046194 - componentele de care are nevoie un utilaj care se vrea a fi functional! Iti aducem in prim plan un produs original Carraro! Piesele care compun acest set sunt realizate din materiale reziste care vor asigura randament pe termen extrem de lung. Pe lange piesele de calitate, iti aducem si oferte senzationale de pret! Intra pe site si plaseaza o comanda oricand doresti!

Problemele la planetara sunt probleme de siguranta ale vehiculului tau. Deci nu te juca si nu amana momentul reparatiei. Cere ajutorul consultantei gratuite pe care ti-o punem la dispozitie si incepe de azi demersurile! Afla care set planetara se potriveste si comanda-l imediat! Daca esti interesat de partea de service, te rugam sa ne spui si te ajutam si in aceasta privinta!

Set planetara Carraro 046194 - iti va face placere sa-ti tot invarti volanul!

Acest cap planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Set planetara Carraro 046194 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram oriunde in tara, iar set planetara Carraro 046194 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Setul contine: cap planetara, saibe danturate, siguranta din capatul danturii si oring.

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura