Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set planetara pentru punte Carraro 138632

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 138632
Cod produs
XIYD3GNW-IA
Out Of stock
Descriere
Set planetara punte Carraro 138632 - cand utilajul tau nu mai ruleaza adecvat, atunci e timpul pentru acest set! Achizitioneaza-l acum si maine iti vei putea repune utilajul in functiune. Bucura-te de calitatea unor materiale rezistente ce isi vor dovedi fiabilitatea! Ba mai mult, vorbim de un set planetara original Carraro, asadar, maestrii iti recomanda tot ce e mai bun!

Vesnica intrebare: oare se potriveste piesa pe utilajul meu? Daca o iau aiurea? Hai sa evitam genul asta de situatii… e chiar simplu. Ia legatura cu tehnicienii nostri prin serviciul gratuit de consultanta si afla raspunsul la aceste intrebari enervante ca nu fac altceva decat sa prelungeasca stadiul de nefunctionare al utilajului tau! Poti sa ii suni sau sa le scrii direct pe site, iti vor raspunde imediat si fara costuri!

Set planetara punte Carraro 138632 - investitie mica si piese de calitate!

Planetara este ultima piesa din “lantul” de transmisie, ea transmitand puterea de la cutia de viteze/ diferential la rotile utilajului. Planetara este un ax cardanic, articulat la ambele capete prin care se transmite miscarea de rotatie catre roti. Articulatiile din capetele planetarei au rolul de a permite transmiterea miscarii de rotatie chiar daca exista o diferenta de nivel, o rupere de aliniere. Cele doua articulatii sunt acolo cu un scop foarte important, sa permita miscarea fuzetei si rotii sus-jos la denivelari.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Set planetara pentru punte Carraro 138632 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesele comandate.

Livram oriunde in tara, iar set planetara punte Carraro 138632 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Setul contine: cap planetara, saibe danturate, siguranta din capatul danturii si oring.

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura