Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 138632

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 138632
Out Of stock
Descriere
Acest pivot punte Carraro 138632 este o piesa de transmisie extrem de bine cotata in categoria ei si prezenta pe rafturile noastre in permanenta. Depozitul nostru gazduieste piese moderne si rezistente, iar echipa noastra implementeaza cel mai special serviciu de consultanta gratuit. Ne dam toata silinta sa punem la dispozitia ta un ajutor concret, iar tu sa te poti bucura de o experienta completa alaturi de noi. In ultimii ani, depozitul nostru a devenit unul dintre cei mai activi asistenti tehnici pentru utilizatori din toate zonele tarii.

Piese de top, direct de la producatori! Cere acum o oferta!
Acest pivot pentru punte Carraro 138632 este fabricat intr-un laborator tehnic de ultima generatie, dintr-un material de inalta calitate, un aliaj metalic ce a fost tratat termic si testat in laborator.
Este extrem de rezistent in cele mai solicitante zile de munca, cu sanse extrem de scazute de ruptura. Rolul unui pivot punte Carraro 138632 este clar definit: mentine echilibrul perfect si sustine greutatea in totalitate a utilajului, ajutand si la o virare eficienta.

Stim ce inseamna un suport tehnic in cele mai grele momente!
Ne-am obisnuit sa avem o comunicare extrem de eficienta cu clientii nostri, prin serviciul nostru gratuit de consultanta.
• Daca ai nevoie de suport in alegerea piesei compatibile cu modelul tau
• Daca nu stii unde sa montezi si ti-am putea face niste recomandari in zona ta
• Daca vrei sa inveti sa contribui la intretinerea pieselor pe termen lung
• Daca ai defectiuni mai mici, sau mai mari, precum imobilizarea utilajului. Ei bine, in acest caz venim catre tine cu o echipa de profesionisti gata sa-ti ofere asistenta tehnica de urgenta
Avem colaboratori in toate zonele tarii, asa ca solicitarile noastre vor primi raspunsuri prompte, in situatia in care utilajul tau prezinta nevoi urgente. Tot ce trebuie sa faci este sa ceri cu incredere ajutorul, caci consultanta noastra nu te costa nimic.

Calitatea inalta a unui pivot punte Carraro 138632 este demna de increderea ta, piesa aceasta nu iti va da batai de cap. La primirea coletului vei primi si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Stabileste un plan personalizat de mentenanta!
Decat sa te ingrijorezi pentru eventuale defectiuni (extrem de rare, in acest caz), mai bine te implici in procesul de intretinere al utilajului. Solicita unui agent ajutorul pentru un plan personalizat de mentenanta, special pentru modelul pe care il detii!

Comenzile se depun la telefon sau direct in site-ul nostru. Procesul de expediere este inaintat degraba, iar curierul ajunge in localitatea ta in aproximativ 24 de ore. Distribuim oriunde in tara, iar plata o primim ramburs.
Produsele pot fi ridicate si direct din sediul nostru, fara gres! Iata un prilej numai bun pentru a face cunostinta si pentru a discuta despre noile tale achizitii.

Montajul se efectueaza intr-un atelier de specialitate si ai deosebita grija sa se efectueze corect. Evita serviciile indoielnice, caci o piesa care are omisiuni la implementare, nu va rezista deloc. Te vei trezi ca se uzeaza prematur si ca trebuie sa faci noi investii.
Apeleaza la profesionisti cu experienta, iar daca nu cunosti service-uri de gen, ei bine am putea sa-ti facem cateva recomandari de calitate.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: 3OWG0UJ2-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura